Menu Premium
Loading...

!@#$% over het sluiten van de PS3 en PSP stores en Discord

30/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gevloek en getier met plezier is weer terug! JJ en Boris gaan ook deze week met je doornemen wat er allemaal zakelijk gezien in gaming land gebeurd is. De mannen hebben het dit keer onder andere over het sluiten van de PS3- en PSP-PS Stores. Daarnaast is Microsoft in de running om Discord te gaan kopen en is er opnieuw ophef over Six Days in Fallujah. Benieuwd wat Boris en JJ hierover te zeggen hebben? Check dan de video!

Het sluiten van de PS Stores

Heb je nog een PS3 staan en wil je online games kopen? Let er dan wel op dat je nu nog snel digitaal je games koopt voor het te laat is. De PS Stores van de PS3, PSP én PS-Vita gaan namelijk sluiten. Sony hoopt op deze manier dat er meer ingezet gaat worden op de nieuwere consoles als de PS4 en PS5. Enige probleem? Een PS5 zien te krijgen blijft een lastige zaak. Wel is er eerder deze week een console opgedoken die compleet gemaakt is van koper. Dat is nog exclusiever dan een normale console nu al is! Maar wat vinden Boris en JJ dat je bij de oudere generatie games geen digitale versies meer kan kopen? Moet Sony niet hun legacy bewaken? Je ziet het in de video!

#Update, als je een PS3 game ooit online gekocht heb, kun je die wel blijven downloaden mocht hij van je PS3, PSP of PS Vita verwijderd zijn.#

Microsoft wil Discord hebben

Microsoft heeft besloten om nog meer spaargeld uit te gaan geven. Op de bank laten staan is ook zowat, toch? Eerst besloten ze Bethesda te kopen. Die deal is inmiddels al helemaal gefixed. Maar Microsoft stopt daar niet. Ze zijn nu in de running om ook chat- en community app Discord te kopen. In het afgelopen GK Journaal werd die koop al even kort besproken, maar nu mogen Boris en JJ hun zegje doen over de mogelijke deal. De nieuwe Peepshow staat met andere woorden klaar voor je !

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch