Menu Premium

PS5 tekort niet overal: console gemaakt van koper opgedoken

JeffreyHage 29/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tekort aan PS5’s is nog steeds een zeer groot ding. En toch is er op YouTube een video opgedoken over een console die compleet gemaakt is van koper. De video (die heel erg doet denken aan dat How It’s Made programma op Discovery) heeft een heerlijk ASMR gehalte en is in zijn geheel hieronder te bekijken. Maar wat komt er allemaal bij kijken als je een console (die niet te vinden is) compleet gaat verbouwen?

Een PS5 verbouwen met koper is niet het lastigste

Het lastige (zoals je waarschijnlijk wel had verwacht) is niét het verbouwen van de console. Het vinden van de PS5 die je met koper wil verbouwen blijkt juist het lastige gedeelte. En geen wonder: in Amerika heb je de mogelijkheid om de console direct bij Sony te kopen. In Europa is dat nog niet het geval. Het recreëren van de console in koper gaat als volgt: sloop de plastic covers van je console af (als je die hebt) en maak dan in koper het omhulsel na. Volgens de makers op YouTube is het koper gemakkelijk te bewerken (wel prijzig gezien de koperprijs) met slechts een paar simpele stukken gereedschap. Echter bleek wel dat het verbinden van de wifi (vanwege de dichtheid van het koper) nog wel een dingetje was, dus mocht je zelf aan de slag willen is dit iets om op te letten.

Fleur je maandagochtend op

Het weekend zit er helaas weer op. Naast dat je vandaag natuurlijk van een nieuwe Brievenmaandag kan genieten, kwam toevallig de PS5 vorige week nog in onze vaste rubriek voorbij. Als je het hele weekend weer in zak en as hebt moeten zitten omdat je geen PS5 hebt, kan de video hierboven je er nog wel eens bovenop helpen. Het is lekker gefilmd, fijne muziek eronder en het eindresultaat mag er zeker zijn. So sit back and enjoy!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch