Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Gaat Bethesda nu Xbox-exclusive worden of niet?’

09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We berichtten er gisteren al over, maar het blijft interessant nieuws; Bethesda is bijna van Xbox. Maar worden de games dan ook Xbox exclusive? Bestaat er een kans dat je binnenkort alleen op je Xbox of PC een Fallout of Elder Scrolls game kan spelen. Wat flink balen zou zijn als je net die PS5 gekocht hebt, of een Switch bezitter bent. Daarnaast gaan we het in dit journaal ook met je hebben over de nieuwe FUT aanbiedingen!

Bethesda zo goed als zeker van Xbox, maar worden games nu exclusive…

Helaas, de kogel is toch door de kerk. Microsoft heeft dankzij het kopen van ZeniMax Media een stap dichterbij het kopen van Bethesda gezet. De koop van ZeniMax Media moest nog gescreend worden door de EU, aangezien de EU wil voorkomen dat bedrijven een monopolie positie betrekken op de markt. Nu de EU de koop van ZeniMax Media heeft goedgekeurd. En aangezien ZeniMax het overkoepelde orgaan van Bethesda is. Lijkt de koop van Bethesda slechts een formaliteit te zijn.

FUT aanbiedingen in FIFA

EA begint weer met FUT Player Days! Wat betekent dat je als FUT (FIFA Ultimate Team, uiteraard) speler weer beloond kan worden voor je keiharde werk met gratis goodies en scherpe aanbiedingen. Maar wat houdt dit concreet in? Simpel: je wordt voor je speeltijd beloond met gratis FUT packs. Dus als jij in een maand tijd één tot zestig dagen speeltijd in de game hebt zitten krijg je een Premium Gold Pack. Als je er eenenzestig tot honderdvijftien dagen in het hebt zitten krijg je een Prims Gold Players Pack. En met honderdzestien tot honderdzevendertig dagen krijg je een Rare Mega Pack. Ben jij die echte FIFA strijder? Dan kun je zelfs doorgaan voor het Ultimate Pack. Hiervoor moet je (in een maand) honderachtendertig tot honerdeenenveertig dagen online zijn. Ben je nog benieuwd naar waar je packs te vinden zijn? Ga dan naar My Packs in de hub van FIFA!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch