Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox zet door en wil Ubisoft op Game Pass en Discord

23/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Gamekings journaal van dinsdag 23 maart is ready to go! JJ neemt vandaag de honeurs voor je waar omdat Daan druk is met het editten van het ‘TV programma’ wat we zaterdag online gaan zetten. Maar het nieuws staat niet stil. Vandaag is er bijvoorbeeld (opnieuw) een heet gerucht van venturebeat journalist Jeff Grubb (die eerder ook al nieuws had over Starfield) over Ubisoft en de Game Pass. Daarnaast is er meer nieuws over de nieuwe Battlefield en de Switch Pro. So sit back, and enjoy!

Ubisoft naar de game pass?!

Venture beat journalist Jeff Grubb is notoir als het gaat om het lekken (of eerder: opdiepen) van informatie. Dit gaat uiteraard niet altijd goed, maar regelmatig heeft hij wel degelijk een goede voorspelling. Wat Grubb nu weer uit de hoge hoed tovert is het gerucht dat Ubisoft overweegt hun games naar de Microsoft Game Pass te brengen. Maakt dat volgens JJ sense en waarom wel of niet?

De Switch Pro

De Switch Pro komt steeds weer een stapje dichterbij. Het nieuwste pareltje waar Nintendo volgens vele op gaat inzetten komt mogelijk later dit najaar. Bloomberg heeft mensen gesproken die een aantal (nieuwe) details bekend maken over de 4K versie van de Switch. En eerlijk is eerlijk, als dat waar is, dan worden de spierballen wel getoond! JJ vertelt er in deze editie meer over, onder ander ook het prijskaartje wat aan deze nieuwe console zou moeten gaan hangen. Is dit nog niet genoeg nieuws voor je? Dan hebben we ook wat nieuws omtrent de nieuwe Battlefield telg, is er wat meer bekendgemaakt over een mogelijke koper van Discord én is de naam van Xbox Live officieel verandert in iets anders! Dit alles en meer kun je uiteraard verwachten in deze splinternieuwe aflevering van het GK Journaal! Klik maar raak.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch