Menu Premium

About Blammo Media

Gamekings.tv wordt gemaakt door Blammo TV, onderdeel van Blammo Media. Blammo Media is gespecialiseerd in aan videogames gerelateerde media, evenementen en consultancy.

Blammo TV werd gestart vanuit de overtuiging dat het medium televisie veel meer te bieden had dan het toenmalige aanbod uit Hilversum deed vermoeden. De link tussen content voor televisie en internet werd nauwelijks gelegd en dat terwijl kenners wisten te vertellen dat het medium televisie, in zijn huidige vorm, zijn langste tijd heeft gehad. De mensen achter Blammo TV zijn van de DV generatie en hebben stuk voor stuk een passie voor entertainment, televisie, games en nieuwe media.

Gamekings Boris
Instagram Boris van de Ven

Spiritueel leider, sneaker fanaat en oprichter van het Gamekings-imperium. Boris is al jaren actief in het vak dat men tegenwoordig 'game-journalistiek' noemt en kent de industrie van binnen en buiten, al noemt hij zichzelf liever 'videogame-criticus'. Als Boris een game vet vindt, dan speelt hij een jaar lang niets anders meer.

Daan van den Brink
Instagram Daan van den Brink

Enerzijds Nathan Drake, anderzijds de rustige reus op de redactie. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij van avontuur houdt, want als hij niet met een controller in zijn handen zit, is hij veelal op pad om buiten de studio vette items te filmen. Als ware academicus neemt hij graag de tijd om games uitgebreid te spelen...all in the name of science!

Instagram Jan Johan Belderok

JJ is een game-journalist in hart en nieren. Niemand beoordeelt de laatste ontwikkelingen in het game-landschap zo aandachtig als deze man. Noem hem daarnaast gerust een ideeënkanon, want hij is ook nog eens zeer betrokken bij het neerzetten van een vet televisieprogramma en een mega gevulde, wrede website. Een eigenschap die JJ mist is geduld, want het record controllers kapot gooien tijdens het gamen staat op zijn naam.

Instagram Jelle Kunst

Jelle zorgt ervoor dat er elke week een vette aflevering Gamekings op televisie te zien is. Hij produceert, regisseert en zorgt er voor dat alles “gewoon mooi” is. Hij is bekroond tot de keukenprinses van Gamekings, want wanneer hij niet aan het gamen is, zul je hem terug vinden achter het fornuis of oefent hij de uitspraak van de Thaise uitdrukking Poem Poei, wat zoveel betekent als 'Lekker Dik'... Don’t ask.

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Instagram Kevin van Wonderen

Koos Mooten
Instagram Koos Mooten

Sinds de Super Nintendo verslingerd geraakt aan console gaming. Na een tien jaar Nintendo meer en meer richting de PlayStation en Xbox kant gegroeid. Race-, adventure- en voetbalgames liggen hem nauw aan het hart. Naast gamen staat zijn gehele vrije tijd in het teken van sport. Ajax en Vitesse zijn zijn favoriete voetbalclubs en in het weekend maakt hij graag een rondje op zijn racefiets of MTB.

Instagram Richard 'Skate' Simon

Skate is presentator van het eerste uur. Als je de definitie van het woord old-skool opzoekt, dan vind je Skate. Hij begon ergens in de jaren '80 als rapper, maar is inmiddels uitgegroeid tot de belichaming van videogames. Skate is een echte kerel, maar komt wel altijd en overal minstens een uur te laat.

Shanna
Instagram Shanna Nina

PC gamer in hart en nieren, als kind begonnen met Myst, Crash Bandicoot en Jak & Daxter, maar Starcraft 2 was de reden om alle focus op pc gaming te gooien. In 2013 begonnen met muziek en games streamen op Twitch en dat 8 jaar lang fulltime gedaan. League of Legends, cs:go, hearthstone en overwatch veel gespeeld, maar ook een ontzettende liefde voor indiegames. Daarnaast muzikant, producer en dad-joke expert.

Instagram Steven Saunders

Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar Steven is met afstand de grootse nerd van de redactie. Voor alles over gadgets, science, hardware en weirde Japanse role-playing games ben je bij hem aan het juiste adres. De spullen die jij jaren geleden in de prullenbak hebt gegooid, heeft Steven op zijn zolderkamer liggen, want retro is helemaal zijn ding!

Tom van de Weerdhof
Instagram Tom van de Weerdhof

Tomzzzzzzzzz

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch