Menu Premium

About Blammo Media

Gamekings.tv wordt gemaakt door Blammo Television, onderdeel van Blammo Media. Blammo Media is gespecialiseerd in aan videogames gerelateerde media, evenementen en consultancy.

Blammo Television werd gestart vanuit de overtuiging dat het medium televisie veel meer te bieden had dan het toenmalige aanbod uit Hilversum deed vermoeden. De link tussen content voor televisie en internet werd nauwelijks gelegd en dat terwijl kenners wisten te vertellen dat het medium televisie, in zijn huidige vorm, zijn langste tijd heeft gehad. De mensen achter Blammo Television zijn van de DV generatie en hebben stuk voor stuk een passie voor entertainment, televisie, games en nieuwe media.

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven

Spiritueel leider, sneaker fanaat en oprichter van het Gamekings-imperium. Boris is al jaren actief in het vak dat men tegenwoordig 'game-journalistiek' noemt en kent de industrie van binnen en buiten, al noemt hij zichzelf liever 'videogame-criticus'. Als Boris een game vet vindt, dan speelt hij een jaar lang niets anders meer.

Daan van den Brink
Google Plus Daan van den Brink

Enerzijds Nathan Drake, anderzijds de rustige reus op de redactie. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat hij van avontuur houdt, want als hij niet met een controller in zijn handen zit, is hij veelal op pad om buiten de studio vette items te filmen. Als ware academicus neemt hij graag de tijd om games uitgebreid te spelen...all in the name of science!

Google Plus David van Arragon

David is als cameraman en editor van Gamekings een vaste kracht op de redactie. Naast deze skills heeft hij ook een bizar grote voorliefde voor alles dat de naam Assassin’s Creed draagt. Nog groter is zijn liefde voor zijn baard. David is overigens de enige op de redactie met een complete Pokédex.

Google Plus Emiel Kampen

Als er iemand is die alles over indies weet, dan is het Emiel wel. Hij is docent aan de game design opleiding van de HKU en heeft zijn eigen game Should Shoot uitgebracht op iOS. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Gamekings redactie, waar hij mensen in verwarring brengt met het rare staartje dat onder zijn pet vandaan steekt.

Google Plus Jan Johan Belderok

JJ is een game-journalist in hart en nieren. Niemand beoordeelt de laatste ontwikkelingen in het game-landschap zo aandachtig als deze man. Noem hem daarnaast gerust een ideeënkanon, want hij is ook nog eens zeer betrokken bij het neerzetten van een vet televisieprogramma en een mega gevulde, wrede website. Een eigenschap die JJ mist is geduld, want het record controllers kapot gooien tijdens het gamen staat op zijn naam.

Google Plus Jelle Kunst

Jelle zorgt ervoor dat er elke week een vette aflevering Gamekings op televisie te zien is. Hij produceert, regisseert en zorgt er voor dat alles “gewoon mooi” is. Hij is bekroond tot de keukenprinses van Gamekings, want wanneer hij niet aan het gamen is, zul je hem terug vinden achter het fornuis of oefent hij de uitspraak van de Thaise uitdrukking Poem Poei, wat zoveel betekent als 'Lekker Dik'... Don’t ask.

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten

Sinds de Super Nintendo verslingerd geraakt aan console gaming. Na een tien jaar Nintendo meer en meer richting de PlayStation en Xbox kant gegroeid. Race-, adventure- en voetbalgames liggen hem nauw aan het hart. Naast gamen staat zijn gehele vrije tijd in het teken van sport. Ajax en Vitesse zijn zijn favoriete voetbalclubs en in het weekend maakt hij graag een rondje op zijn racefiets of MTB.

Google Plus Melle Broekmans

Melle is de in-house rascriticus en droogkloot van Gamekings. Geen game, serie, film, mens, ontwikkeling of spinazie-shake is veilig voor zijn alles vernietigende oordeel. Een discussie met Melle aangaan is vrijwel zinloos, want wanneer deze man zijn mening heeft gevormd, kun je deze beter maar gewoon accepteren.

About Pascal Vugts
Google Plus Pascal Vugts

Pascal is presentator van het televisieprogramma Gamekings en de website Gamekings.tv. De levensgenieter heeft niet alleen een liefde voor games, maar ook voor snowboarden en het maken van keiharde rock met zijn band Rise a Thousand.

Google Plus Richard 'Skate' Simon

Skate is presentator van het eerste uur. Als je de definitie van het woord old-skool opzoekt, dan vind je Skate. Hij begon ergens in de jaren '80 als rapper, maar is inmiddels uitgegroeid tot de belichaming van videogames. Skate is een echte kerel, maar komt wel altijd en overal minstens een uur te laat.

Sjaak Kuil
Google Plus Sjaak Kuil

Sjaak is de esports expert op de redactie. Hij houdt zich bezig met toernooien en activiteiten op het eSports Wall platform en er is een grote kans dat je hem tegen komt op Blammo evenementen. Naast zijn esports activiteiten houdt hij van een klein feestje, een gierig borreltje en een laffe afdaling met zijn Snowboard.

Google Plus Steven Saunders

Je zou het op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar Steven is met afstand de grootse nerd van de redactie. Voor alles over gadgets, science, hardware en weirde Japanse role-playing games ben je bij hem aan het juiste adres. De spullen die jij jaren geleden in de prullenbak hebt gegooid, heeft Steven op zijn zolderkamer liggen, want retro is helemaal zijn ding!

Tom van de Weerdhof
Google Plus Tom van de Weerdhof

Tomzzzzzzzzz

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch