Menu Premium
Loading...

Let’s Play Borderlands 3 Director’s Cut: ‘Deze game blijft wreed’

15/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings zijn we de laatste weken weer helemaal thuis in de looter shooters! Zo kwam vorige week al de review van Outriders voorbij en hebben de mannen het over Destiny 2 gehad. En met deze Let’s Play blijven we nog even hangen in het looter shooter genre met Borderlands 3 Director’s Cut! Daan en Koos gaan deze aangepaste versie¬† van een kraker met jou samen onder de loep nemen en kijken of dit de game nog beter maakt.

Borderlands de game en film

De eerste Borderlands game dateert alweer uit oktober 2009. Toentertijd was de game een zeer welkome verassing. Met de cartoon graphics, de hoge dosis humor en de continue drang voor meer guns en armor bleef de game prima overeind. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en is Borderlands twee jaar geleden aan zijn derde hoofdstuk begonnen. En nu de PS5 er is en de Director’s Cut uit was gekomen, was het volgens Daan en Koos de hoogste tijd om deze topper opnieuw op te starten. Wat brengt de Director’s Cut voor extra’s? Is het stijltje nog altijd zo appealing, of hebben we het nu wel gezien? Daan en Koos geven jullie in deze video hun kant van het verhaal. En als dit nog niet genoeg Borderlands voor je is, hebben we ook al het nieuws rondom de Borderlands film voor je klaar staan.

Let’s Play’s for days

Let’s Play’s horen er bij ons natuurlijk gewoon bij. Zo heeft JJ vorige week nog een Let’s Play van Oddworld: Soulstorm gemaakt (dit wil je zien, geloof me). En daarnaast was Daan op zoek naar een nieuwe baan tijdens zijn Let’s Play van The Bus. Het blijft voor de Gamekings altijd fantastisch om een game voor het eerst te spelen en te kijken of wat dat wat er in de fantasie over het spel zit ook werkelijkheid wordt. Daar gaat Borderlands 3 Director’s Cut geen uitzondering op zijn. Veel kijkplezier met Daan en Koos en deze Let’s Play.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch