Menu Premium
Loading...

Alles wat je moet weten over Destiny 2: Season of the Chosen

03/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat de tweede telg van Destiny uitkwam. In 2017 waren Skate en Steven enthousiast, maar ze zagen wel wat haken en ogen. Inmiddels zijn we vier jaar verder, loopt de game lekker en is het inmiddels tijd voor seizoen 13 van de game. Entrez Destiny 2 Season of the Chosen. Koos, Daan en Steven hebben de game nogmaals nader voor je bekeken, dit keer met de DLC. Wat is er allemaal aan toegevoegd en hoe waardevol zijn alle toevoegingen? Kun je als oud Destiny-speler nog instappen en wat is dan de beste route.

Een grote titel waar je rekening mee moet houden

Destiny 2 mag dan 4 jaar oud zijn, de game blijft in ontwikkeling. De nieuwe DLC Season of The Chosen is daar een goed voorbeeld van. En ondanks alle nieuwe content heeft de game nog steeds een levendige playerbase. Met dank aan het systeem wat de game hanteert. Je kunt blijven grinden en looten met als doel uiteindelijk toch de gear te krijgen waar je zo naar op zoek bent. Deze strategie werkt alleen als de content, de reden om te blijven, spelen uitdagend blijft. Hoe Daan, Koos en Steven deze formule ervaren, of de content van Season of the Chosen ze vol in de game houdt en hoe ze game spelen, dat zie je in deze video!

Destiny 2 Season of the Chosen: Van levelen naar de verhaallijn tot aan de gear

Deze video zit vol met de info die je als gamer nodig hebt om te weten of Season of the Chosen bij jouw speelstijl en wensen past. Daan, Koos en Steven hebben het onder andere over het levelen , de seizoens activiteiten, de wapens, de gear en de multiplayer. Dus eigenlijk alles wat maar met Destiny en het dertiende seizoen te maken heeft, wordt in deze video bekeken en besproken.

#AD

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch