Menu Premium
Loading...

Outriders Review – Kopen, budgetbak of slopen?

07/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben hem beloofd, maar hier is ie dan: de review van Outriders. Daan en JJ hebben de nieuwe looter shooter van Square Enix tijdens het afgelopen Paasweekend gespeeld en geven in deze video hun verdict over de game aan jou. De game is tijdens Brievenmaandag al even langsgekomen. En niet al te positief. Maar nu is het tijd om de game echt te gaan bespreken. Spoiler alert: de Game Pass gooide in het begin nogal wat roet in ’t eten, maar inmiddels lijkt het beter te gaan met de game. Wat vinden Daan en JJ van Outriders nu de servers wat stabieler lijken?

Een post-apocalyptisch thema

Het is je vast niet ontgaan: maar Outriders is een looter shooter game. De game speelt zich af op een of andere planeet, ver in de toekomst. Een tijd waarin de aarde niet meer bewoonbaar is. In de game ga je als Outrider aan de slag om mensen & monsters te slayen en zo veel mogelijk loot en gear te verzamelen. Een op zich prima recept, a la BorderlandsThe Division en Destiny, waar helaas ook een beetje dezelfde launch problemen bij waren te zien. Je kunt in de game kiezen uit een aantal classes met hun eigen perks waarna je de wereld kan gaan verkennen, levels omhoog gaat en uiteindelijk via boss battles de ultieme gear bij elkaar verzameld. Daan en JJ hebben de game goed voor je doorgelicht met een verschillende klasse en gaan de game met je doornemen. Waarbij de vraag zoals altijd is: Moet je de retail price lappen of wachten op de budgetbak? Of is het kanslozen meuk?

Een vol genre

Zoals gezegd heeft Outriders nogal wat grote titels waar het tegenop moet boksen. Destiny is natuurlijk een gedurfde tegenstander en er zijn The Division en Borderlands. Allemaal al bekende titels die al veel langer uit zijn en dit genre op de kaart hebben gezet. Outriders moet dus met iets unieks komen om zichzelf te onderscheiden. Of dat ook zo is, verklappen we niet. Daar hebben we Daan, JJ voor en de review van Outriders voor…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch