Menu Premium
Loading...

Let’s Play Oddworld: Soulstorm ‘Voor Abe zet ik mijn vrees voor platformers opzij’

11/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet iedereen zal de Oddworld franchise even bekend in de oren liggen, maar toch draait deze serie al meer dan een poosje mee. De wat oudere gamers onder ons kennen de (in onze ogen briljante) game Oddworld: Abe’s Oddysee misschien wel. Door de vele jaren heen zijn er meerdere Oddworld games uitgekomen, en het nieuwste deel,  Oddworld: Soulstorm is nu ook officieel uit. Reden genoeg voor Abe-fan JJ om een frisse duik te nemen in de game. Dit is de Oddworld: Soulstorm Let’s Play.

Oddworld: Soulstorm – een vervolg en een re-imagining

In 2014 kwam Oddworld: New ‘n’ Tasty uit. Dit was een remake van het uit 1997 stammende Oddworld: Abe’s Oddysee. Soulstorm dient als een vervolg op New n’n Tasty, maar dat is niet het enige wat de game is. Het spel is namelijk ook een re-imagining van een andere Oddworld game genaamd: Oddworld: Abe’s Exoddus. Hoewel Abe’s Exoddus dus een vervolg is op Abe’s Odyssee, wordt deze door velen ook gezien als een spin-off titel binnen de franchise. En aangezien de remake van Abe’s Odyssee is gemaakt, was het logisch om ook iets te doen met diens vervolg. Met als uitkomst: Oddworld: Soulstorm.

Springend en rollend het level doorkomen

In Soulstorm zal je veel  bezig zijn met rennen, rollen, klimmen en klauteren. Dit laat de openingsmissie van de game goed zien. Jij bent Abe, en gaat er aan het begin van de game iets goed mis waardoor je moet ontsnappen uit jouw huidige locatie. Dit doe je door over gaten te springen, langs smalle paden te rollen en door vuur te blussen met waterflesjes, of juist vuur te verspreiden met Soul Brew, om zo een nieuw pad te creëren. Lukt het JJ, de man met een vrees voor platformgames, om deze klus te klaren zonder te ragen? Daar kom je maar op één manier achter. En dat is door lekker op de Play button te rammen. Het is tijd voor de Oddworld: Soulstorm Let’s Play.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch