Menu Premium
Loading...

Let’s Play The Bus: Daan zoekt een nieuwe baan…

21/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt vast wel eens in de bus gezeten en gedacht: dit kan ik beter. Sommige buschauffeurs rijden als idioten, waar anderen nog door je oma voorbij geknald worden. JJ denkt dat dit beroep Daan op zijn lijf geschreven is. En met de huidige pandemie weet je het nooit. Daan is als ZZP’er kwetsbaar. Dus waarom niet kijken of het rijden van een bus wat voor deze lange Muidenaar is. Daarom flikkert hij Daan direct in het diepe. Heeft de man het in zich om zich in Berlijn te redden met de beta van hardcore simulatie The Bus? Je ziet het in deze nieuwe (ietwat chaotische) Let’s Play!

Buschauffeur spelen in Berlijn

Wellicht vertellen we je hiermee niks nieuws, maar anders delen we het je graag even mee: Berlijn is een grote en chaotische stad in Duitsland. En wat hoort er bij een grote chaotische stad? Een grote chaotische game; The Bus dus! we kregen toegang tot de beta versie van de game, en het leek JJ een goed idee om Daan achter het stuur te zetten zodat ie wist dat er naast editten ook andere mogelijkheden in het leven waren. Maar ja, zo’n eerste keer, daar horen de nodige opstartproblemen bij. En die zie gewoon uncut in deze video. Spoiler alert: je moet héél blij zijn dat dit zich in een game heeft afgespeeld!

The Bus

The Bus is een nieuwe game die zich voegt in het rijtje ultra sims zoals flight simulator  en farming simulator. De kans is groot dat deze game gebruikt gaat worden door verschillende beginnende chauffeurs. In ieder geval chauffeurs die geen Daan van den Brink heten dan. De game heeft de stad Berlijn tot in detail nagebouwd. Ervaren Berliners onder jullie zullen veel herkenningspunten tegenkomen bij deze 1 op 1 remake van de kaart. Wat dacht je van de Muur, de Reichstag of de Brandenburger Tor? Ligt er enkel aan welke lijn je bestuurt. Veel kijkplezier bij deze typische Gamekings Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch