Menu Premium

Raven Software haat cheaters in Warzone net zoveel als jij

JeffreyHage 26/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkelaar van Warzone is behoorlijk klaar met cheaters in de game. Creative director Amos Hodge van Raven heeft in een interview gezegd dat cheaters keihard worden aangepakt door het beveiligingsteam. Daarnaast is het wel zo dat het opsporen van cheaters erg lastig is. Desondanks benadrukt Hodge dat niemand cheaters meer haat dan Raven Software zelf. “We maken content voor spelers en terwijl jullie boos zijn over hoe het jullie spel verpest, ben ik boos dat dit het beste werk van mijn leven vernietigt,” aldus Hodge.

Raven Software doet wat het kan

Hodge: “We stoppen onze ziel en zaligheid in deze content. We hebben honderd miljoen spelers, het spel is een jaar verkrijgbaar, dit is een belangrijke periode en het beste werk dat we ooit hebben geproduceerd. Dat er dan cheaters langskomen en het spel verpesten zit ons meer dan wie dan ook dwars.” Hodge is overduidelijk over de rooie. En geef hem eens ongelijk: met externe software proberen om een game te winnen, is op zijn zachtst gezegd laf. En toch zitten er vanwege de pandemie meer cheaters dan ooit in de game. Dat is helaas ook hoe de gamingwereld in elkaar steekt en Raven Software werkt als een malle om het probleem te verhelpen. Dat de hackers blijven evolven, blijkt overigens ook wel uit dit artikel, waarin duidelijk is dat ze zich echt nergens wat van aantrekken.

Een nieuwe map

Nu Season 3 live is gegaan van Warzone zijn er hopelijk ook wat minder cheaters aanwezig in de game. Om nog maar te zwijgen over de campers, waar JJ eerder ook al mee in aanraking kwam. Of deze nieuwe map er ook voor gaat zorgen dat Warzone lekker fris aanvoelt, is nog maar de vraag. Daar gaan Boris en Daan je later deze week hopelijk meer antwoorden op geven. De oude map gaan we in ieder geval sowieso niet meer terug zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch