Menu Premium

Warzone keert nooit meer terug naar het oude Verdansk

JeffreyHage 23/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty Warzone heeft woensdag een compleet nieuwe map gekregen. De Nuke die al een tijd in de lucht hing, ging toen over tot onploffen. Echt spectaculair was het allemaal niet, maar we hebben er wel een soort van nieuwe map voor teruggekregen. De map is namelijk – gek genoeg – fundamenteel hetzelfde, alleen vindt nu plaats in het jaar 1984 en ziet het er dus ‘ouder’ uit. Raven Software vindt desondanks dat het nieuwe Verdansk echt compleet anders is dan de voorganger. Eén ding is ieder geval zeker: Verdansk zoals we het kenden, gaan we niet meer terugzien.

Een (ietwat tegenvallende) grote knal

De Nuke gooide Verdansk woensdag helemaal plat en draaide de tijd terug. Inmiddels is alles nu anders, met als grootste verschil dat je jezelf in het jaar 1984 waart. En Raven Software heeft duidelijk gemaakt dat deze versie here to stay is. “Players don’t know it, but current day Verdansk, they’ll never play in that state again. Current day Verdansk is gone and it’s not coming back.” De reden dat deze map zo is gecreërd heeft niet alleen met esthetische redenen te maken. Raven gebruikt deze versie van de map ook om wat bugs en glitches in de oude versie van de map op te lossen. “This is a good chance for us to go in there and update all the glitch locations as well as make quality of life improvements,” aldus Amos Hodge van Raven Software.

De stenen zijn aangepakt

Een groot pijnpunt voor de COD community in Warzone zijn grote stenen. En juist deze nieuwe Warzone map heeft zichzelf volledig op die stenen gefocust. Zo moet het nu minder vaak voorkomen dat je jezelf vastloopt op zo’n steen en door het gas wordt gegrepen. Iets waar een speler een aantal weken geleden nog dankbaar gebruik van maakte. Daarnaast komen er in Verdansk ’84 ook zeven nieuwe locaties voorbij. Dit moet de map meer divers maken. Daarnaast is ook Rebirth Island nu in de nacht te bezoeken. Wat er verder na deze map change gaat gebeuren, is nog onzeker, maar als er weer een nuke aankomt laten wij het je weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch