Menu Premium

Activision kickt 50.000 Call of Duty: Warzone cheaters uit de game

Max van Vliet 01/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision heeft even goed de bezem door Warzone heen gehaald. En daar houden we wel van. De uitgever van Call of Duty kickte 50.000 mensen die vals speelden in de nieuwe game mode en verbande hen uit het spel. De cijfers werden vandaag bekend gemaakt in hun nieuwe Activision Games Blog.

“Warzone heeft een zero tolerance beleid voor cheaters”.

“Er is geen plaats voor cheaters in games”. Dat is een duidelijk statement vanuit Activision. Met deze quote leggen ze uit dat ze veel aandacht besteden aan het bestrijden van cheaters in hun game. Tot nu toe waren ze daar echter nooit echt open over naar de buitenwereld toe. Volgens Activision is hun security team vierentwintig uur per dag bezig om cheaters op te sporen en ze dan zonder pardon uit het spel te trappen. “We weten dat er niet één oplossing is om cheaters te bestrijden, het is constante strijd, 24/7. Maak je echter geen zorgen, we zijn vastberaden om de spelervaring zo leuk en eerlijk mogelijk te maken voor iedereen.” En dat is wat exact de echte gamer natuurlijk wil. Lekker je game kunnen spelen zonder dat je letterlijk en figuurlijk gestoord wordt door een één of andere mafkees die leuk denkt te zijn door te cheaten.

En er is nog meer Call of Duty nieuws!

En er was meer nieuws te vinden in de blog. Waarschijnlijk heb je het al gezien, maar Call of Duty Modern Warfare 2 heeft sonds vandaag een remastered versie van de single player mode op de markt gebracht. Maar waarom alleen de singe-player mode? Waarom ook niet de multiplayer mode? Het antwoord is heel simpel. Activisioin en Infinity Ward willen iedereen de huidige multiplayer ervaring laten behouden. Ze hebben natuurlijk al flink wat historische maps toegevoegd aan de huidige multiplayer, zoals: Rust, Shipment, Crash, en Vacant. En daarmee kan iedereen al lekker deze ‘oude’ maps in een nieuw verfrissend Modern Warfare jasje spelen. Het is een uitleg waar wij wel mee kunnen leven.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch