Menu Premium
Loading...

Let’s Play nieuwe Cold War maps: ‘Zit die man weer op zijn donkere plekkie?’

26/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De base game van Call of Duty (Cold War) heeft met de season 3 update ook wat vernieuwing gekregen. Zo zijn de maps Diesel, Yamantau, Strandoff en Duga toegevoegd aan de basegame. Evenals een aantal nieuwe guns. JJ is niet per se de Warzone speler bij uitstek, maar de basegame van CoD kan hij wel mee uit te voeten. Hoog tijd voor hem om de nieuwe maps van Cold War eens nader met je te gaan bekijken. Veel plezier met deze Cold War Let’s Play

Let’s Play Cold War brengt een oude bekende

Voor wie Black Ops 1 heeft gespeeld is Yamauntau een feest der herkenning. In die game zat ook een sneeuwmap, waarop Yamauntau sterk is geïnspireerd. Voor deze map hoef je dus niet het hele pad opnieuw te leren, maar kun je – als je Black Ops 1 hebt gespeeld – putten uit je geheugen. Voor deze map heeft JJ de bots van stal gehaald. Maar om het hemzelf niet té makkelijk te maken heeft hij zijn bots wel een harde moeilijkheidsgraad gegeven. Hoe hij de map aan vindt voelen en of hij er wat van bakt zie je in de bovenstaande video.

The return of the tjongejongejonge

Call of Duty en campers zijn natuurlijk dingen die goed samengaan. Iets wat bij onze hoofdredacteur nog eens wat frustratie oproept. En deze video is daar in geen uitzondering, dus geloof ons: dit wil je zien. Standoff en Duga komen later pas online. Is dit dan alles wat we hebben omtrent Call of Duty? Oh nee, zeker niet. We gaan deze week ook nog een Let’s Play voor je maken over Warzone. Wie die video voor zijn rekening gaat nemen gaan we nog niet verklappen, maar dat het een Gamekings parel gaat worden kun je altijd wel vanuit gaan. Voor nu wensen we je veel plezier met JJ en deze Let’s Play van de Cold War maps.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch