Menu Premium

Hacker gaat next-level in Call of Duty Warzone

Dansky 15/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Man, man, man. Het houdt niet op, niet vanzelf althans. Alhoewel Raven Software hard bezig is met het bannen van menig hacker blijft het een plaag. Het begon relatief ‘onschuldig’: een aimbot. Of een helikopter onder de map glitchen, wat niet echt hacken is. Maar schijnbaar was dit de eerste evolutie van hackers. Zoals Squirtle irritant is, en Blastoise gewoonweg angstaanjagend, zijn de hackers geëvolueerd in Warzone van een irritant naar écht angstaanjagend.

Captain hacker on duty!

De nieuwe beelden die menig gamer angst zal inboezemen komen van het kanaal van Yungstaz6. De man was een regulier rondje Warzone aan het spelen totdat de hacker voorbij kwam. Check hieronder de clip:

Als je dacht dat een aimbot genoeg was – deze man gaat nog veel verder. Auto ping zodat je iedereen kan zien, night-vision goggles om mee te flexen én de hacker verandert voortdurend zijn naam. En dat naast de standaard aimbot. Er kan wel gesteld worden dat dit de meest hackende hacker is tot nu toe.

Maar hoeveel kost zoiets nou eigenlijk?

Na de match, die vrij rap over was zo denken wij, bleef de hacker in de lobby. In plaats van een constante stroom van scheldwoorden, verwensingen aan moeders en familieleden, raakten ze aan de praat.

Hier is te zien hoe de hacker zijn naam constant verandert. Niet alleen letters maar ook de kleuren ervan. Op de vraag: “How much did you pay?” reageert de hacker vrij laconiek: “I don’t pay anything.”

Dit wekt de suggestie dat dit iemand is die de hacks zelf maakt. Weer eens wat anders dan noobs die de creditcard van papa trekken en de cheats kopen.

Verder is nog te horen dat de hacker het account al 5 maanden heeft en nog steeds niet is gebanned. Iets zegt ons dat het niet lang meer zal duren nu dit is opgepikt voordat Raven Software de grootste banhammer pakt die ze in de kast hebben staan en eens flink los gaan.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch