Menu Premium

‘Bethesda wil Starfield in najaar 2021 uitbrengen en op ‘E3′ tonen.’

JeffreyHage 18/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

VentureBeat journalist Jeff Grubb heeft weer eens lekker zitten graven. De journalist heeft gehoord dat Bethesda’s nieuwe IP Starfield wel eens op de E3 in september bekend gemaakt kan gaan worden. De volledige release van de game zou vervolgens in november plaatsvinden. Grubb acht de kans ‘voor 90% zeker’  dat de game op de E3 getoond wordt. We willen hem op de redactie van Gamekings graag geloven.

Nieuws rondom Bethesda blijft maar komen

Twintig Bethesda titels op de Game Pass. Een nieuwe eigenaar in de vorm van Microsoft. En nog veel meer; het nieuws rondom Bethesda blijft echt maar komen. Starfield staat natuurlijk al wel wat langer op de planning. Maar ook daar lijkt nu – als we Jeff Grubb mogen geloven – een einde aan te komen. Wel moet ook dit nieuws toch even met een korrel zout worden genomen. Het gebeurt helaas wel vaker dat verhalen van Grubb compleet uit zijn verband worden gerukt. Via twitter hadden mensen hem daarop ook al aangesproken. Hij heeft daardoor zelf besloten om dit verhaal een kop te geven: “Here’s a better headline: Microsoft and Bethesda want to unveil Starfield this year, but people want lots of things,” aldus een lichtelijke geïrriteerde en sarcastische Grubb.

90% zeker

Starfield werd in 2018 al bekendgemaakt op de E3. Inmiddels zijn we bijna drie jaar verder, dus het cynisme wat gebruikt wordt om op Jeff Grubb te reageren is ergens begrijpelijk. We hebben immers helemaal niks van de game gezien noch gehoord. En als het spel dit najaar moet uitkomen, is er 100% zeker een speelbare, vrij affe game. En dan niks vrijgeven? Klinkt apart. Maar niet onmogelijk. Ons advies: hou deze site in de gaten voor al het nieuws en wacht lekker de E3 af. Dan weet je het helemaal zeker! Ben je benieuwd naar nog meer nieuws rondom Bethesda? Kijk dan hier even!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch