Menu Premium
Loading...

De Nintendo Switch voor het eerst live in actie met de nieuwe Zelda

Richard den Toom 08/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De hypetrain voor de Nintendo Switch is gestaag vaart aan het maken, met een ogenschijnlijk oneindige stroom aan geruchten in haar kielzog. Gisteren berichtten we al over een mogelijke Gamecube Virtual Console en een mogelijke release van de Dark Souls-trilogie op de Switch. Daarvoor waren er al geruchten over een versie van Pokémon Sun en Moon die naar de Switch zou komen, over de release line-up en over het mogelijke uitstel van Zelda: Breath of the Wild. Voor een einde aan alle geruchten zullen we moeten wachten tot 13 januari, want dan gaat Nintendo meer bekend maken over haar nieuwe console.

In de tussentijd is er voor iedereen die niet kan wachten op de Switch goed nieuws! Gisteravond waren Reggie Fils-Aimé en Shigeru Miyamoto te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon en ze hadden twee primeurtjes meegenomen. Ten eerste kon Fallon aan de slag met een speelbare demo van Super Mario Run die over een week op iOS gaat verschijnen. Maar het belangrijkste gedeelte volgt daarna pas (vanaf 4:50 in het bovenstaande filmpje), wanneer Reggie de Nintendo Switch tevoorschijn tovert en er ook nog de nieuwe Zelda op speelt onder de ogen van het publiek en een enthousiaste Fallon, die later ook nog even aan de knoppen mag zitten!

Het (strak geregisseerde) live debuut van de Switch bevat eigenlijk weinig nieuwe informatie, maar het is natuurlijk altijd fijn om te zien dat alles naar behoren werkt. Wat vinden jullie van het debuut van Nintendo Switch op de televisie en zitten jullie aan boord van de hypetrain? Laat het achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch