Menu Premium

‘From Software overweegt de Dark Souls trilogy te releasen op Nintendo Switch’

Maarten van Steijn 07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan de hand van een nieuw rapport van Let’s Play Video Games, schijnt het dat From Software de Dark Souls trilogy, inclusief alle DLC draaiende heeft op de Nintendo Switch. Om de trilogie ook daadwerkelijk uit te brengen op Nintendo’s nieuwe platform, zou intern nog gediscussieerd worden.

From Software schijnt eerst te willen gaan onderzoeken of het financieel haalbaar is een re-release uit te brengen van deze trilogie voor op de Switch. Ook staat in het rapport dat From Software de verkoopcijfers van de Nintendo Switch nog af zou willen wachten voor ze daadwerkelijk hun handen verder uit de mouwen steken voor Nintendo. Wel heeft Nintendo een lijst opgesteld met third party-ontwikkelaars en publishers die hun support toezeggen voor deze nieuwe console. Hierin staat From Software ook vermeld. Mocht dit gerucht kloppen, dan zouden we wellicht in de toekomst deze geliefde Dark Souls-trilogie in de bus, trein of gewoon thuis, koekeloerend naar je fancy tv met een Nintendo Switch, kunnen spelen.

Wat vind jij ervan als From Software het volledige Dark Souls-avontuur opnieuw uitbrengt voor de Switch? Is deze aankomende nieuwe console van Nintendo voor jou al een must-buy geworden, of wacht je het allemaal rustig nog even af? En kijk jij al zwaar uit naar de Nintendo presentatie op 13 januari 2017? Laat het weten in de reacties!

bron: VG247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch