Menu Premium

De Nintendo Switch presentatie vindt plaats op 13 januari 2017

Karim Shehata 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch, eerder bekend onder de naam NX, werd vorige week donderdag onthuld door Nintendo in een trailer die ongeveer drie minuten duurde. Meteen was er de roep om meer informatie, maar Nintendo gaf meteen aan deze info pas in 2017 te geven. Nu weten we ook wanneer in 2017 dit gaat gebeuren! Op 13 januari 2017 vindt er namelijk een Nintendo Switch presentatie plaats.

Vers in het nieuwe jaar krijgen we dus (hopelijk) alles te weten over de Nintendo Switch. Naar verwachting weten we na de livestream op 13 januari (Europese tijd) wat de prijs is van de Switch, wanneer de console precies uitkomt en met welke launch games we te maken krijgen. Laten we hopen dat we in ieder geval een paar van de games die getoond zijn in de trailer, waarin we onder meer Skyrim, een NBA-titel, een nieuwe Super Mario en een nieuwe Mario Kart zagen, meteen bij de release kunnen spelen.

Opvallend is dat Nintendo niet spreekt van een Nintendo Direct, maar duidelijk ‘streamed LIVE’ zegt in de tweet. Krijgen we een old fashioned podiumpresentatie van de Nintendo Switch? Dat is nu nog allemaal onduidelijk, maar duidelijk is wel dat we over iets meer dan twee maanden veel meer te weten komen over de Switch!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch