Menu Premium
Loading...

Einde van de week Vrijdag met Skate 4, Sonic Movie en Fortnite Season 3

23/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van een lange week hard werken. Je komt vermoeid thuis, zet je computer aan, loopt naar de koelkast en neemt een ijskoud biertje. En om het weekend dan helemaal goed in te luiden, staat er ook weer een nieuwe einde van de week vrijdag voor je klaar! Eindelijk kan je ontspannen van je welverdiende rust. Check Einde van de week Vrijdag met Skate 4, Sonic movie en Fortnite Season 3!

Skate 4 verschijnt in Zweedse webshop

Terwijl jij nu het item rustig aan het bekijken bent hebben Jelle en Koos weer de nieuwste nieuwtjes voor jullie weten op te trommelen. Met onder andere een gerucht dat er een Skate 4 aan zit te komen. Een lang verwachte title die, sinds de release van Skate 3 in Mei 2010, door veel fans werd aangevraagd. Een soort Portal 3, Half-Life 3 en Beyond Good & Evil 2. Naast de waarschijnlijk komende Skate 4, keken de heren naar de andere aankomende titles. De aankomende maanden zitten namelijk vol met grote blockbusters. Een God of War, een Far Cry 5, een Ni No Kuni II, een Sea of Thieves (waar we onlangs een Let’s Play van hebben opgenomen) en ga zo nog maar even door. Wij, als gamer, zullen de aankomende maanden genoeg te doen hebben.

Dikke games voor de komende maanden!

Ook is er bericht naar buiten gekomen dat er een Sonic film in de maak is. Deze gaat geregisseerd worden door Jeff Fowler en wordt geproduceerd door Paramount. Wat de verhaallijn moet zijn is nog niet bekend. Wel weten we dat het een live action versie gaat worden. Wat betekend dat Sonic als een geanimeerd egeltje in de normale wereld zal worden gestopt. Het Sega personage komt sinds 1991 voor in games. Hij moest dienen als mascotte voor Sega, om de concurrentie met Mario aan te gaan. Sonic verscheen voor het eerst met zijn eigen game op de Mega Drive. Door een gezamenlijke bundel uit te brengen, heeft gezorgd voor groot succes van de console. Op de redactie hebben we een grote liefde voor de blauwe egel getuige deze Sonic Retrospective met Koos en Emiel.

Wat denken jullie van alle nieuwtjes? Zal het gerucht van Skate 4 waar zijn? Willen jullie een Sonic movie? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch