Menu Premium
Loading...

Far Cry 5 E3 2017 Preview

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie van actie en schieten houdt, heeft zich ongetwijfeld al meerdere keren gewaagd aan een Far Cry game. Ook de geniale, gestoorde bad guys maken de Far Cry games een wereldwijd fenomeen. Nu Far Cry 5 eraan komt, is het natuurlijk de vraag of het nieuwste deel de verwachtingen waar kan maken. Of het de game lukt, zie je in deze Far Cry 5 E3 2017 Preview!

Hoge verwachtingen

Een paar weken voordat de E3 van start ging, werden we door Ubisoft al op de hoogte gesteld van het feit dat er een nieuwe Far Cry aan zit te komen. Dit vijfde deel zal zich afspelen in het Amerikaanse Hope County, Montana, en de recent vertoonde trailer maakte velen weer razend enthousiast voor de serie. Dit enthousiasme werd nog eens versterkt toen Ubisoft tijdens haar E3 persconferentie aardig wat toffe gameplaybeelden toonde. Twee heren die hier ook erg enthousiast van werden, zijn Boris en onze eigen redneck Jelle, die zeer te spreken zijn over met name de setting van dit nieuwste deel. Zij zullen, vanuit de studio bijgestaan door JJ en Skate, uitweiden over hun speelsessie met de game, die absoluut een goede indruk bij hen achterliet.

Totale chaos met z’n vieren

De game is speelbaar in je eentje, maar ditmaal kun je ook het gehele verhaal met maximaal drie anderen doorspelen. Een tussenstap werd gezet in deel 4, waar je op bepaalde punten de hulp van een maatje in kon roepen. In dit deel zijn jouw maatjes de ‘guns for hire’, ‘death from above’ of welke andere rol je voor ze in gedachten hebt. Ook word je bijgestaan door een viervoetige sidekick, al schijnen er meer dieren dan alleen honden tot de keuzes te behoren.

Gaan we daadwerkelijk een frisse wind krijgen in deze franchise, die met de laatste twee delen toch een beetje een herhalingsoefening leek te worden, of wordt het ondanks de nieuwe, frisse setting toch weer het standaard Ubi-riedeltje dat afgespeeld wordt? Je ziet en hoort het hier in de Far Cry 5 E3 2017 Preview!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch