Menu Premium
Loading...

Let’s Play Sea of Thieves

27/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Let’s Play op Gamekings.tv! De Gamekings Asia Roadtrip is nog altijd behoorlijk hard gaande. Jullie hebben dit weekend al een aantal toffe items vanuit Taiwan mogen aanschouwen. Zoals bekend blijven we ook hier in Amsterdam keihard doorknallen met het maken van toffe content. Op deze zondagavond is het tijd voor de Let’s Play van Sea of Thieves. De game is inmiddels te spelen via de XBOX Game Pass-dienst en Kevin heeft daarvan geprofiteerd. Benieuwd naar zijn bevindingen in Sea of Thieves? Check dan nu deze Let’s Play Sea of Thieves!

Kevin temt de wilde zeeën

Eerder deze week kwam er al een item online over de XBOX Game Pass. XBOX slaat met de nieuwe Game Pass een nieuwe weg in. De console-fabrikant ligt nog altijd een straatlengte achter op Sony PlayStation, terwijl ook Nintendo behoorlijk aan de weg aan het timmeren is met hun Nintendo Switch. Microsoft wil met de nieuwe XBOX Game Pass het aanbod aan toffe diensten verbreden. Een van de games die de XBOX Game Pass flink moet doen opfleuren, is Sea of Thieves. De game werd een tijdje geleden met veel bombarie aangekondigd, maar is nu pass te spelen. Kevin gaat zoals gezegd aan de slag met het nieuwstje pareltje van Microsoft.

Wat is jullie mening over Sea of Thieves? Ben je net zo benieuwd als dat je bij de aankondiging was? Heb je de game wellicht al kunnen spelen? Laat je horen in de comments onder Let’s Play Sea of Thieves!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch