Menu Premium
Loading...

God of War E3 2017 Preview

20/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jetlaggende Jelle en David zijn helemaal in de war… God of War, niet te verwarren met verward zijn. De nummer 1 game van de E3 2017, volgens de door jullie gecreëerde top 10 op the wall. Helemaal terecht, want de game ziet er fucking gruwelijk uit, alle eerdere delen waren meesterlijk én de World Serpent zit er in. Wat wil je nog meer, behalve dat de game nú verkrijgbaar is. Precies, het is wachten geblazen, maar tot die tijd kunnen we hopen op een superrelease en speculeren met David en Jelle in de God of War E3 2017 Preview.

Vrouwtje, kind, huis, hond en een mythische bijl om alles mee kapot te hakken

Kratos is terug! Eigenlijk is ie weg, want hij heeft Griekenland verlaten om een burgerlijk leven in de Scandinavische hooglanden te leiden. Je weet wel. Vrouwtje, kind, huis, hond en een mythische bijl om reuzen, monsters en demonen mee kapot te hakken. Kratos blijft natuurlijk Kratos en wat doet Kratos? Kratos maakt iedereen die hem in de weg staat, kapot. Soms door ze gewoon de tyfus in te beuken en soms op meer onorthodoxe wijze. Je hebt het vast wel een keer meegemaakt in een van de eerdere delen. Zo niet, ga dat dan eens heel gauw doen.

De verwachtingen van de game zijn torenhoog, maar er zijn nog vrij veel elementen niet bekend. Is het bijvoorbeeld een open world game, of wordt het pad van verwoesting weer voor je uitgestippeld? Is het de bedoeling om de ook met het zoontje van Kratos bloedbaden te veroorzaken, of loopt hij gezellig mee? Hoe komt het dat Kratos zijn baard nooit verbrandt, terwijl hij regelmatig in het vuur staat? Zoveel vragen zijn nog onbeantwoord. Gelukkig heeft David met een hoop developers gesproken en hebben hij en Jelle een hoop dingen op de E3 2017 gezien om met jou te delen. Zie God of War E3 2017 Preview.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch