Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Last of Us 2, RPG’s & de PS5 SSD

22/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom op een nieuwe maandag. Eentje die opgesierd wordt met een nieuwe editie van Brievenmaandag en veel vragen over The Last of Us 2. Zou immers gek zijn als we een oude editie online gingen zetten… Of het nu aan de lockdown ligt of aan het mooie weer, bijna elke week krijgen we meer brieven. Wat ons noopt om een selectie te maken. Mocht jouw brief deze keer niet behandeld worden, we bewaren de vragen. Wees dus niet ontmoedigd. We zijn super blij met de hoeveelheid toffe vragen die we elke week krijgen. Keep them coming!

The Last of Us 2 houdt iedereen duidelijk flink bezig

Brieven dus. Of mails, voordat mensen daar over gaan zeuren. Maar brieven klinkt gewoon zo mooi. Emiel en Jelle hebben vandaag ‘beantwoord-dienst’ en zitten er klaar voor. Zoals eerder gezegd, veel vragen deze week over The Last of Us 2. We hebben bijvoorbeeld een brief over het review bomben van de The Last of Us 2. Wat is de invloed van het lek geweest op dit gegeven? En had de media wel aandacht aan het lek moeten geven? En hoe kan het dat de graphics van The Last of Us 2 zo mijlenver voor liggen op graphics van vergelijke games van de concurrentie? Bij deze laatste vraag is het mooi dat ‘developer’ Emiel aan de desk is aangeschoven. Ook een goede vraag voor hem, waarom gaat het installeren van The Last of Us 2 zo veel sneller dan andere PS4-games? En gaat SSD de laadtijden echt doen verdwijnen?

Wat is er aan de hand met het RPG-genre?

Dan Trophies. Denken wij dat dit nog een ding gaat zijn bij de next gen generaties? En zijn er nog vernieuwingen te verwachten op dit vlak? Een goede vraag, met feilloze argumentatie erbij, is er een over het momenteel minder frequent uitbrengen van RPG’s. Waarom is dat? Of klopt de veronderstelling van de briefschrijver niet? En zo zijn er nog een hoop andere vragen die voorbijkomen in dit uurtje Brievenmaandag. Plus natuurlijk de vragen uit de chat, Have fun!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch