Menu Premium
Loading...

The Last of Us 2 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

17/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit een review waar je even klaar voor moet gaan zitten. Kevin en Skate behandelen hier namelijk niet zo maar een PS4 game. Het gaat hier om een van de meest spraakmakende titels van 2020. Dit is The Last of Us 2 review.

Wederom een top game voor de PS4?

Zelden geraakte de gaming community zo verdeeld door een release als bij dit spel van developer Naughty Dog. En dat allemaal vanwege een vermeend lek. Kevin en Skate hebben de game compleet uitgespeeld. Een hele zit, zoals ze je in dit item gaan vertellen. Maar ook eentje die hen emotioneel behoorlijk raakte. En dat komt zelden voor. En we hebben het hier niet alleen over de kwaliteit, maar vooral over de inhoud. Die deed wat met hen. Iets wat weinig andere games tot nu toe met hen hadden gedaan.

Hoeveel waarheid schuilt er nu in het lek?

Zoals iedereen weet was er dus een lek voorafgaand aan de komende release (vrijdag 19 juni) van The Last of Us 2 . Iemand meldde dat hij/zij game zo’n beetje helemaal had gezien en dat hij/zij wist wat er ging gebeuren. En zij die de info uit het lek wilden zien, gaven vervolgens aan dat de game ‘verpest’ was. Te veel social justice, te weinig good old The Last of Us. Dat gegeven hing als een donkere wolk boven deze review. De twee hebben echter geweigerd de info uit het lek te bekijken. Dat deden ze pas na de speelsessie . Om te checken of de info uit het lek klopte.

The Last of Us 2 Review is volledig spoilervrij

Iedereen kan deze review kijken. Kevin en Skate spoilen niet. Wat erg lastig was omdat het verhaal zo belangrijk is voor dit spel. Maar het is ze gelukt. Je kunt de game na deze review fris ingaan. En wil je echt alles weten, heb je zin in een uitgebreide en diepere review (ruim een uur), support ons dan en wordt Premium Baas. Dan kun je hier van meer dan uur pure passie en felle discussie in The Last of Us 2 review checken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch