Menu Premium
Loading...

Stellar Blade Review: Kopen, budgetbak of slopen?

25/04/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

CheckĀ hier de Premium review van Stellar Blade met meer info, details en beeld.

Het is zover: Een nieuwe PS5-exclusive staat klaar om gespeeld te worden. De nog redelijk onbekende Koreaanse ontwikkelaar Shift Up zorgt er voor dat je vanaf 26 april iets kunt spelen waar de bezitters van een PC of een Xbox Series S/X voorlopig alleen nog maar van kunnen dromen. We hebben het over de action game Stellar Blade. Of is het een hack & slasher? Skate en Koos kregen de eer om met deze nieuwe game aan de slag te gaan voor de premium review. Is de game on par met de first party exclusives van Sony Worldwide Studios zelf? En hoe zit het nu met die ophef over de bellen van hoofdpersonage Eve? Je hoort en ziet de antwoorden op al deze vragen in de Stellar Blade review.

Stellar Blade Review: Aliens whoop ass geven

Het verhaal van Stellar Blade speelt zich af in een wereld waar de boel compleet aan gort is. Schuldige is een bende aliens, genaamd de ‘Naytiba’ die de aardbol hebben bezet. De mensheid heeft zichzelf daarop snel uit de voeten gemaakt en probeert nu hun plekje terug te claimen. Om dat voor elkaar te krijgen, wordt een team van de beste soldaten in het leven geroepen om de aliens een lesje te leren. Eve is een van die strijders. Met haar ga je de gevechten aan en los je de aanwezige problemen en puzzels op.

Waar is deze game het best mee te vergelijken?

Nu we weten waar het spel over gaat en wat je moet doen, rest ons alleen nog de vraag: Hebben we hier te maken met een topper? Een game die zich kan meten met de knallers van PlayStation zelf? De Koreaanse game is immers een exclusive en dus mag je de lat best hoog leggen. En dat is wat Koos en Skate ook doen in deze video. Vinden zij het een top game of moet je deze titel links laten liggen? Deze video gaat je de antwoorden geven.

Een Stellar Blade menu + goodie scoren in Amsterdam

Hou je van Koreaans eten? Lijkt Stellar Blade je wat? Dan heeft PlayStation tot en met 29 april een leuke actie lopen in het Koreaanse restaurant Hongdae. Deze toko is tijdelijk deels omgetoverd tot het Stellar Blade cafe. Iedere bezoeker kan daar in de periode van 24 tot en met 29 april een smakelijk Stellar Blade menu bestellen. Krijg je er na het smikkelwerk ook nog een exclusieve goodie bij.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch