Menu Premium

Warzone komt mogelijk 10 maart naar Call of Duty: Modern Warfare

Dansky 05/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Speculaties over de nieuwe Battle Royale mode van Call of Duty: Modern Warfare steken weer de kop op met dit keer een harde datum: 10 maart.

Warzone

Warzone is nu dé nieuwe feature die aan Call of Duty: Modern Warfare toegevoegd gaat worden. We hebben er al eerder over bericht: Warzone is de nieuwe Battle Royale van Call of Duty: Modern Warfare. De map en de details zoals Plunder, Killstreaks en Drop Kits zijn al reeds gelekt maar nog niet officieel bevestigd. Eerder meldden wij al dat het wel eens 3 of 10 maart zou kunnen zijn. En nu 3 maart is gekomen en gegaan zonder enige nieuws beginnen de geruchten weer de kop op te steken. En dit keer van iemand die al eens eerder gelijk heeft gehad.

Twitter: geruchten paradise

Het gerucht steekt zich de kop op door Twitteraar Okami13_. Deze beste man, of vrouw, lekte een aantal uur geleden de volgende tweet:

Waar het vandaan komt, dat is vooralsnog onbekend. Ook weten we niet wie deze Okami13 is maar wat we wel weten is het volgende. Voordat Call of Duty: Modern Warfare uitkwam melde deze Twitteraar op 1 augustus 2019 dat er op 20 augustus 2019 een Gunfight Beta voor de PS4 zal worden gehouden. En warempel: op 19 augustus kwam het bericht dat er exclusief voor de PS4 een Gunfight Beta aankwam.

Dus, 10 maart?

VGC schreef halverwege februari al dat het een potentiële early March release zal worden voor Warzone. TheGamingRevoHD, het Youtube kanaal van het voorheen gebannde Twitter account van TheGamingRevoYT en veelal gemoeid met geruchten en lekken over Call of Duty zegt nu ook dat 10 maart de dag zal zijn. En nu Okami13 hetzelfde stelt kunnen we voorzichtig een aantal GB’s vrij maken om volgende week de nieuwe mode te spelen. Als men dan ook nog eens kijkt naar het updateschema van Call of Duty dan lijkt 10 maart de meest voor de hand liggende datum. We weten het zeker zodra de trailer dropt en dat kan dan weer ieder moment zijn.

De tijd zal het leren!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch