Menu Premium

Meer lekken over Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale mode

Dansky 14/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eergisteren lekte er al een aantal details over de, potentiële, nieuwe Battle Royale mode voor Call of Duty: Modern Warfare en het gaat maar door.

Call of Duty: Modern Warfare’s Warzone

Glitches. De zwakke plek van ieder Classified onderdeel in iedere game ooit gemaakt. En dit is natuurlijk super logisch: zeg tegen gamers dat ze ergens niet in mogen en ze stuiven er als dolle honden op af. Zo ook binnen Call of Duty: Modern Warfare hoofdmenu en het classified onderdeel. En het is ze gelukt!

Warzone!

De naam Warzone was, volgens VG247, al eerder gelekt door onderstaand plaatje wat sindsdien is weg gehaald. Gelukkig kon Daily Sports het plaatje nog redden. Op het plaatje zijn groepjes van drie man te zien, wat al eerder werd benoemd als het mogelijke maximaal aantal mensen in een team. Twitteraar CaptainBadfoot kon zelfs het menu inkomen en bevestigde dit. Helaas is hij sindsdien gebanned én unbanned door Activision, en alle screenshots zijn dus weg, en roept mensen op om niets te lekken en alle spanning voor de release te houden.

Warzone

Warzone

Drop Kits, Plunder en meer

Verder was er in het Warzone menu onder andere een training course te zien, zoals bekend uit Apex Legends, een squad fill, welke natuurlijk zal worden gebruikt om het aantal teamleden aan te vullen, en iets wat Drop Kit heet.

Drop Kits, zo gaan de geruchten, zijn Weapon Loadouts die je voor de match kan instellen. Nadat de training is voltooid krijg je de melding: “Don’t forget to set up your drop kits for match. To pick up your best equipment in the Warzone.” Hieruit valt op te maken dat je dus in Warzone een Drop Kit kan laten invliegen met jouw meest geliefde uitrusting. Of dit inclusief of exclusief Killstreaks is valt nog te bezien.

Het lijkt er ook op dat Warzone de kant op gaat van Blackout. Volgens TheGamingRevoYT, een sindsdien geband Twitter account, zullen er tevens missies te doen zijn binnen Warzone waarbij je bijvoorbeeld een team moet afmaken of een vlag moet veroveren. Als laatste zou er ook een after-death mechanic zijn waarin spelers tegen elkaar vechten in een Gulag.

Al deze missies en het killen van vijanden gaat waarschijnlijk Plunder opleveren. Plunder is de currency waarmee je bij de Supply Stations nieuwe items en equipment kan kopen. Zoals je hieronder kan zien zit hier ook de Drop Kit Marker bij.

Supply station

Supply station

Natuurlijk is dit tot nu toe allemaal speculaas maar het feit dat spelers worden geband omdat zij video’s en screenshots lekken leent extra geloofwaardigheid aan de screenshots en video’s. In de komende twee maanden zullen we zien of dit alles ook daadwerkelijk in Warzone zit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch