Menu Premium

‘Battle Royale modus ‘Warzone’ voor Call of Duty Modern Warfare komt maart uit’

Jan Johan Beldrok 18/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is het wel genoegzaam bekend dat Call of Duty Modern Warfare een Battle Royale mode gaat brengen. Sterker nog, op de redactie zijn we er behoorlijk van overtuigd dat die mode inmiddels al op je harde schijf staat en alleen nog unlocked dient te worden. Waarom anders die miljoenen GB die je de hele tijd op je harde schijf gejankt krijgt als er weer een update is voor de game? Anyway, die Battle Royale mode, genaamd Warzone, komt er dus. De vraag is nu alleen nog wanneer? En wie weet, wie weet is die datum dichterbij dan je denkt.

Het zou zo maar eens 3 of 10 maart kunnen zijn

Er zijn inmiddels een aantal, redelijk betrouwbare bronnen uit de industrie die melden dat de nieuwe Battle Royale mode waarschijnlijk een release in begin maart krijgt. Als je dan kijkt naar de meest gangbare dagen om zoiets te doen, dan komen de experts op 3 of 10 maart uit. Modern Warfare-updates komen namelijk altijd op een dinsdag uit. Als de Battle Royale mode vrij komt, dan gaat die het momenteel grijs bewerkte gebied op het hoofdmenu vervangen. Het gedeelte is grijs sinds de lancering van seizoen 2.

Met 200 spelers tegelijk knokken in Warzone

Als we de insiders mogen geloven dan wordt de Battle Royale-modus uitgebracht als een vrijstaand spel. Dat betekent dat spelers de mogelijkheid hebben om te upgraden naar de volledige Modern Warfare. Zo slim zijn de mannen en vrouwen van Activision wel. Je zou ook dezelfde Battle Pas kunnen gebruiken als in Modern Warfare zelf. Warzone moet tot maximaal 200 spelers in een game ondersteunen, onderverdeeld in squads. Net als in Apex Legends komt er een ping-mechanisme. Dat alles staat dus hoogstwaarschijnlijk al op je harde schijf dankzij de update van seizoen 2. Activision verontschuldigde zich toen voor de hoeveelheid. Meer konden ze ook niet doen, aangezien ze nog niet willen verklappen dat de Battle Royale mode al op de PlayStation 5 staat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch