Menu Premium

Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale map gelekt

Dansky 12/02/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt er nu dan toch op dat de Battle Royale mode naar Call of Duty: Modern Warfare komt! En de map is al gelekt.

Verdansk

In de Season Two cutscene, hieronder te zien, vallen meteen een aantal dingen op: drie kerels lopen door een verlaten vliegveld wat ansich niet raar is. Eentje checkt z’n corners niet goed genoeg en wordt geraakt en afgemaakt. Ook niet raar in een Call of Duty wereld. Maar wanneer het touw naar beneden valt en men Ghost ten tonele ziet verschijnen begint het toch interessant te worden. Het beeld snijd weg naar een bird’s-eye view van het vliegveld. Ineens duikt een vliegtuig op waar wederom drie mannen uitspringen. En als laatste natuurlijk de gifgroene ring van gas die de gehele map lijkt te omringen.

Atlas Superstore

Onder alle nieuwe toevoegingen aan Call of Duty: Modern Warfare in het nieuwe seizoen is ook de map Atlas Superstore. Deze nieuwe map, hetgeen zich afspeelt in en om een winkel, bestaat volgens de Twitteraar PrestigelsKey in dezelfde map als de nieuwe Battle Royale. Als je de map speelt in een private match en caster wordt kan je de hele Battle Royale map zien in een hele lage resolutie.

Call of Duty: Modern Warfare Battle Royale

Het was in eerste instantie nog niet bekend of en wanneer Call of Duty: Modern Warfare een Battle Royale zou gaan krijgen. Infinity Ward had de focus niet op een Battle Royale mode want zij wilden zich in eerste instantie focussen op een goede, solid multiplayer ervaring voor alle fans van de shooter. Verder bleef het erg stil. Maar het lijkt er nu op dat de Battle Royale toch gaat komen! Er bleek uit eerdere datamines al dat de nieuwe mode een map heeft met in totaal 15 verschillende zones en zes points of interest. In het hoofdmenu van Call of Duty is nu een Classified Section te zien. Aan de trailer te zien gaat het waarschijnlijk om een 3-man team zoals Apex Legends dat ook doet. Maar dat is voor nu nog speculaas.

Hieronder is de gehele map te zien en de Tweet van PrestigelsKey met nog meer screenshots.

Battle Royale map

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch