Menu Premium

Uitgever geeft toe: ‘Aankondiging komst Dying Light 2 kwam te vroeg’

JeffreyHage 15/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dying Light 2 ontwikkelaar Techland heeft toegegeven dat het de game te vroeg heeft aangekondigd. De Poolse ontwikkelaar zegt echter niet dat de game in een ‘ontwikkelingshel’ terecht is gekomen. Daarvoor wordt er nog genoeg progressie geboekt met de game. Maar was het te vroeg aankondigen van de titel dan een simpele ‘oops’?

Geen reden tot paniek

Op Twitter vroeg Isaac (HonestGamer_) zich af of het wel allemaal goed gaat komen met Dying Light 2. De eerder uitgestelde zombie game laat namelijk al even op zich wachten. De Poolse Techland reageerde echter stellig op de vraag van Isaac met de volgende uitspraak: “The definition of a dev hell requires the game to not make any development progress, while DL2 keeps moving forward.” Wél geeft de studio aan dat het game misschien iets te vroeg heeft aangekondigd: We announced the game too early but it’s far from being in a dev hell :P. Op het eerste gezicht lijkt alles rondom de game dus goed te gaan. Meer duidelijkheid krijg je in de tweet hieronder.

Het duurt wel al een tijdje..

Voor de liefhebbers van Gran Turismo is het natuurlijk gesneden koek als een game wordt uitgesteld. Maar dat is voor niet elke ontwikkelaar (gelukkig) het geval. Dying Light 2 is er helaas wél zo één. Een game die vaak wordt uitgesteld. De game was voor het eerst te zien op de E3 van 2018 en had in 2020 uit moeten komen. Inmiddels schrijven we 2021 en is het heugelijke moment nog steeds niet daar. Wil je meer weten over wat de Kings van Dying Light 2 verwachten? Neem dan even een kijkje bij deze EvdWL!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch