Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De ‘ongezonde’ drang naar perfectie van Gran Turismo-baas Yamauchi

12/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met het uitstellen van Gran Turismo 7 heeft Kazunori Yamauchi van Pholyphony Digital het opnieuw voor elkaar. De game is er nog steeds niet en inmiddels wachten de trouwe fans alweer zeven (!!) jaar op een nieuw deel. Hoog tijd voor JJ om eens in het hoofd van Yamauchi te duiken. Want waarom worden zo veel delen van deze beroemde raceserie uitgesteld? En waarom laten de bazen van PlayStation dit gebeuren?

Van uitstel komt (gelukkig) geen afstel

Voor wie in het bezit is van een PlayStation is het geen nieuws meer: Gran Turismo en uitstellen gaan hand in hand. Waar het bij de eerste delen nog allemaal vrij soepeltjes verliep qua release, is dat de laatste jaren toch wel anders. Vanaf Gran Turismo 5 ging het bergafwaarts. En wie staat er aan het roer van deze gigantisch populaire serie? Juist,  Kazunori Yamauchi. Deze geboren racer heeft een ongekend oog voor detail en gaat daardoor zeer ver om zijn racegames zo realistisch als mogelijk te maken. Maar toe hoever gaat hij? Wat is steeds het probleem? En kan dat opgelost worden in de toekomst? Tot nu toe is het Yamauchi en zijn team iedere keer nog gelukt om de game in ieder geval uit te brengen en vrijwel altijd was het een pareltje. Maar voor alles is een eerste keer…

Gaan we GT7 ooit nog zien?

Tja, dit blijft natuurlijk de grote vraag. De game is voorlopig uitgesteld tot 2022, wat je in ieder geval genoeg tijd geeft om een PS5 aan te schaffen. De reden dat GT7 uitgesteld is ligt natuurlijk voor de hand: tante Rona heeft ook hier roet in het eten gegooid. In de tussentijd kun je je in ieder geval wel vermaken met alle oude GT titels die uitgekomen zijn voor de PS4. Je kunt wel los met Gran Turismo Sport op je PS5. En wil je het geheugen nog even opfrissen over wat je allemaal is beloofd voor GT7? Neem dan hieronder een kijkje.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch