Menu Premium

Dying Light 2 release uitgesteld voor onbepaalde tijd

Reilly 21/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkelaar van Dying Light 2, Techland, heeft laten weten dat de release van het zombie-spel is uitgesteld. De oorspronkelijke release datum van Lente 2020 kan niet gehaald worden. De ontwikkelaar geeft als reden dat het simpelweg meer tijd nodig heeft om de speelervaring top-notch te krijgen. Een nieuwe release datum is nog niet bekend.

Dying Light 2

Dying Light 2 is natuurlijk het vervolg op de eerste Dying Light. Met Dying Light 2 heeft de ontwikkelaar zichzelf een aantal ambitieuze doelen ten laste gelegd. We horen het natuurlijk regelmatig met veel andere games, maar ook Techland waagt zich er aan: spelers-keuzes die echt invloed hebben op de wereld. In onderstaand filmpje legt de ontwikkelaar uit hoe, dankzij een keuze van de speler, de stad niet alleen van uiterlijk verandert maar ook invloed heeft op de rest van de gameplay. Had de speler een andere keuze gemaakt, zou dat weer andere gevolgen hebben gehad. Op deze manier moet de speler constant proberen gevolgen van zijn of haar keuzes te overzien.

Hoe dit systeem in de praktijk gaat uitwerken is natuurlijk nog de vraag. Het zou tenslotte niet de eerste keer zijn dat een spel uiteindelijk toch te kort schiet in de uitwerking van spelerskeuzes en de invloed daarvan.

Uiteraard is parkour ook weer een terugkomend element.

Op YouTube heeft de ontwikkelaar overigens al een zeer uitgebreide gameplay video gezet.

Dead Island

Het zou je vergeven zijn als je Dying Light verwart met Dead Island. Dead Island is namelijk ook een franchise die draait om het kapot raggen van zombies. Daarnaast is Dead Island ook gemaakt door Techland. Niettemin staan deze twee franchises los van elkaar. Een vervolg op Dead Island zou al een aantal jaar in de planning staan, maar dusver is het er nog niet van gekomen. Het vervolg zal echter niet gemaakt worden door Techland.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch