Menu Premium
Loading...

EvdWL over Nioh 2, Dying Light 2, Cyberpunk 2077 en Godfall

24/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt de week weer doorstaan. Als beloning kun je anderhalf uur kijken naar EvdWL. JJ, Daan en Jelle nemen onder meer de trailer van Nioh 2, het uitstellen van Dying Light 2 en Cyberpunk 2077 en de next-gen gameplay leak van Godfall door. Want we hebben al behoorlijk veel leaks gezien dit jaar, maar dit is nogal een belangrijke. En het wordt ondersteunt door beelden. Hoe dan ook: genoeg om over te praten.

Dying Light 2 uitgesteld

Ach ja, wat is nieuw. Veel mensen noemen het jaar 2020 al het jaar van het uitstellen en het jaar van de leaks. En daar is niet veel aan gelogen. Noem het rijtje maar op. Cyberpunk 2077, God & Monsters, Final Fantasy 7 Remake, Watch Dogs Legion, Rainbow Six: Quarantine, The Last of Us 2, Iron Man VR en ga zo maar door. Maar er is wel een verschil tussen deze games en Dying Light 2. Van Dying Light 2 weten we niet wanneer de nieuwe releasedatum is. En dat is behoorlijk zorgwekkend.

Cyberpunk 2077 heeft performance issues

Over uitstellen gesproken. Cyberpunk 2077, de meest gehypte game sinds jaren, werd vorige week met vijf maanden uitgesteld. De game van CD Projekt Red gaat nu pas in september op de markt verschijnen. En de reden hiervoor lijkt de performance van de game op de PlayStation 4 en Xbox One te zijn. Die was namelijk alles behalve optimaal. En dus besloot CD Projekt Red de game uit te stellen.

Gameplay beelden Godfall gelekt

Op zich niet iets shokkerends. Maar, het gaat hier om een next-gen game. En dan wordt het ineens wel interessant. Het gaat om een kleine gameplay leak die vanzelfsprekend nog niet geopenbaard mocht worden. Hoe dan ook: het zijn de eerste beelden van een next-gen game. En de vraag is: wat vonden de heren er van? Daar kom je achter tijdens deze editie van EvdWL.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch