Menu Premium
Loading...

!@#$% over gebrekkige communicatie verkoop PS5 en Xbox & Bitcoin

23/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag maken we je zoals altijd blij met een gloednieuwe aflevering van dePeepshow! Dit keer gaan Boris en JJ je bijpraten over een hele hoop prangende kwesties. Onder andere de schaarste van de PS5 komt ter sprake (en het gebrek aan communicatie over de betreffende console) en ontslagen bij Activision terwijl tegelijkertijd de grote baas een bonus van 200 miljoen dollar mag innen. Waarom vallen die ontslagen en hoe verhoudt die beloning zich tot de ellende van deze mensen?

Gebrekkige communicatie rond de verkoop van de PS5

Een PS5 kopen is en blijft een kwestie van geluk hebben en op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Dat is inmiddels wel bekend. Maar wat nog niet (algemeen) bekend is, is hoe matig de communicatie over de verkrijgbaarheid van de console vanuit de winkeliers soms is. We kregen er afgelopen week veel mails en tweets over. Als voorbeelden voeren Boris en JJ een kijker op die wonder boven wonder was ingeloot om een PS5 te mogen kopen (mogen kopen, waar heb je het over). Je voelt hem al aankomen: er ging behoorlijk wat mis met zijn verzoek en de reden daarvoor word je in deze Peepshow meer dan duidelijk.

Waarom moeten er mensen uit bij Activision?

Je hoort overal dat het zo goed gaat in de gamesindustrie. Wat ook zo is, met dank aan de lockdown. Maar waarom plant Activision dan een vierde ontslag ronde? En als er mensen op straat moeten worden gezet, waarom kan Bobby Kotick een bonus van 200 miljoen dollar tegemoet zien. Klopt dat wel? Mag dat wel? Is dat wenselijk? De twee heren hebben ook hier een duidelijke mening over. Net zoals ze dat hebben over Xbox dat zich in Bitcoin verdiept en een gebande streamer. Klikken maar en alle gein en ongein uit de industrie trekt aan je voorbij.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch