Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de PS5, comics & muzikale voorkeuren

22/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend zit er op en je weet wat dat betekend! Tijd voor een nieuwe editie van Brievenmaandag met allerlei gaming (en niet zo gaming) related vragen van jullie kant! Daan en Jelle nemen deze week de honneurs voor je waar en gaan een flink aantal van jullie brieven bespreken. Maar wat valt er te verwachten? Nou wat dacht je van beginnen met het lezen van comics? Doen de heren dat. Of de (nog steeds ietwat problematische) verkoop van de PS5. Of naar welke muziek de presentatoren van Gamekings luisteren? Je hoort en ziet het hier!

De PS5 saga

Het kopen en verkopen van de PS5 blijkt een grotere soap te worden dan Goede Tijden Slechte Tijden. In Amerika is de game al te bestellen bij Sony zelf. In Nederland hebben we verder de notoire Coolblue bundels die ook voor gezeur zorgen. In Europa is er helaas nog steeds geen mogelijkheid om je PS5 direct bij Sony te kopen. Daarnaast blijkt uit een brief van een kijker dat de controller ook niet altijd even goed werkt. Meer dan genoeg redenen voor Daan en Jelle om het opnieuw over Sony’s latest troubles te babbelen. Benieuwd wat ze te zeggen hebben? Ram op die Play button! Of gewoon drukken. Dat mag ook.

Muziek en Nerd Culture

Nu we weer met Nerd Culture zijn begonnen, stromen de vragen over onze podcast binnen. En dat vinden we alleen maar super tof! Jullie ideeën en input zijn altijd meer dan welkom! Nerd Culture is uiteraard begonnen om te nerden over alles waar over te nerden valt. En daarom rijst de volgende vraag op: is een aflevering over muziek niet een goed idee? En would you believe: presentator Jelle is ook al aangeschoven bij deze Brievenmaandag, dus het idee kan direct gepitcht worden! En wie weet gaan Daan en Jelle ook wel even babbelen over hoe ze ooit met comics in aanraking zijn gekomen, wat ze met een miljoen euro willen doen en nog veel meer. Je weet het inmiddels; check de aflevering voor antwoord op al jouw vragen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch