Menu Premium

Nieuwe Warzone update is een zeer schappelijke 25,2GB

JeffreyHage 20/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week betekent nieuw Call of Duty nieuws. Dit keer gaat het om de Season 3 update voor de populaire game. De update lanceert op 22 april en gaat voor zowel Warzone als Cold War een flink aantal veranderingen met zich meebrengen. Zo komen er een aantal nieuwe maps en vier guns bijkomen voor Cold War. Voor Warzone weten we officieel nog niks, maar iedereen vermoedt dat de map een Cold War look krijgt. Wel is de filesize van de update bekend. Zo gaat het je 25,2GB aan schijfruimte kosten om de Warzone update te installeren.

Grote updates

De updates van Call of Duty zijn op zijn zachtst doorgaans niet bepaald mals. Er was zelfs een update nodig om de filesize van het systeem kleiner te maken. Die update snoepte uiteindelijk 33GB van de gamesize af. Met de nieuwe update komt er weer 25,2 GB bij voor Warzone. Gelukkig zijn er genoeg positieve zaken op te tekenen bij het nieuwe seizoen. Zo krijgt Cold War vier nieuwe multiplayer maps: Yamantau, Diesel, Standoff en Duga. En zes nieuwe guns die naar beide games komen. Te heten de PPSH-41, Swiss K31, CARV.2, AMP63, Ballistic Knife (melee) en de Baseball bat (melee). PLus dat we straks hoogstwaarschijnlijk een nieuwe versie van Verdansk mogen gaan betreden. De tijd van de grote updates lijkt hiermee voorbij te zien. Op 22 april kun je officieel los met seizoen 3 van Warzone en Cold War.

Warzone

De nieuwe Call of Duty levert nog steeds genoeg actualiteiten op. Helaas heeft de game ook last van wat nare hackers. En is er een irritante glitch die je kan misbruiken om games gemakkelijk te winnen. Is het dan allemaal slecht nieuws? Nee, zeker niet. Zo is de game zichzelf continue aan het verbeteren. Die lijn der veranderingen en verbeteringen zet de game nu door met deze nieuwe update. En met de nieuwe maps en guns ben je voorlopig nog wel even zoet met Call of Duty.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch