Menu Premium

Irritante glitch in Warzone plaatst spelers onder de map

JeffreyHage 13/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warzone heeft sinds kort last van een irritante glitch op de map Rebirth Island. Dankzij deze glitch is het mogelijk om onder de map komen. En vervolgens kan je vanuit die plek nog steeds mensen uitschakelen. De glitch zat al eerder in de game, maar leek verholpen middels een patch. Nu is de glitch dus terug. Wat de speelbaarheid van de game niet bepaald ten goeden komt. Maar hoe kan het dat een game die al zo ‘oud’ is toch nog glitches heeft?

De glitch is weer opgedoken

Raven Software dacht het probleem te hebben gefixt; met de update van Season 2 Reloaded was de clipping glitch op Rebirth Island eindelijk uit de game verdwenen. Maar om direct antwoord te geven op de vraag uit de inleiding: een grote game blijft zo goed als altijd glitches houden. Daarvoor is de code van een game simpelweg te complex en het kost veel tijd en nog veel meer werk om alle glitches aan te pakken. De clipping glitch is nu dus terug. Je kan op Rebirth Island opnieuw onder de map ‘kruipen’ en zo spelers ongezien killen. In de video die we op Reddit hebben gevonden kun je het zelf bekijken.

oh look another glitch in Warzone (FAJ) from r/CODWarzone

Filesize blijft daarnaast ook een probleem

Raven Software heeft tot op heden nog niets gepost over de opnieuw opgedoken glitch. Het lijkt dan ook niet dezelfde glitch te zijn als die eerder in de game zat. Daarnaast stormt het überhaupt nog redelijk rondom Call of Duty. Zo zijn er al meerdere patches voor de game verschenen en is de filesize ook een groot probleem. De game blijft een populaire om te spelen, maar met dit soort glitches én de filesize wordt het de spelers niet makkelijk gemaakt. Hebben jullie deze glitch ook al voorbij zien komen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch