Menu Premium

‘Nieuwe Battlefield heet ‘Battlefield’ en krijgt een Battle Royale mode’

JeffreyHage 01/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bekend Battlefield leaker Tom Henderson weet het: de nieuwe telg gaat ‘gewoon’ Battlefield heten en speelt zich af in de nabije toekomst. Dit moet uiteraard wel met een korrel zout worden genomen. Vooral aangezien het om een leak gaat. Tom Henderson ontkrachte al eerder geruchten rondom GTA 6 , dus dat kan ook voor zijn eigen geruchten opgang doen. De game gaat volgens Henderson hoogstwaarschijnlijk Battlefield heten, maar welke informatie heeft Henderson nog meer voor ons?

Een timeframe en singeplayer keuzes

Henderson heeft best een bak Battlefield informatie gelekt. Zo weet hij te melden dat het timeframe voor de game zo rond dezelfde tijd gaat zitten als Call of Duty Black Ops 2 (zo rond 2025). Daarnaast krijg je de mogelijkheid om in de singleplayer te kiezen voor welke factie je het wilt opnemen. Je kunt dan kiezen tussen de Russen en de Amerikanen, waarbij beide facties hun eigen perks en features hebben. Daarnaast gaat de nieuwe Battlefield game grote gevechten nabootsen met behulp van een Battle Royale mode. Dat van die grote gevechten wisten we al, maar die Battle Royale mode (hij was te verwachten, maar toch) is wel nieuw. De Battle Royal mode gaat pas live nadat de game zelf uit is.

Hoe de planning eruit ziet

De nieuwe Battlefield game komt als het allemaal goed gaat in het najaar van 2021 uit. De game is wellicht ook beschikbaar voor de last gen consoles, maar de focus bij de ontwikkeling ligt volgens ontwikkelaar DICE op de next gen consoles (of is het nu alweer current gen?). To be continued dus. Overigens hebben de mensen van de redactie als je Battlefield leuk vindt ook nog iets anders voor je. JJ is begin dit jaar helemaal in de Battlefield titels gedoken om te kijken waar de makers hun inspiratie vandaan hebben gehaald. Benieuwd naar zijn graaf en speurwerk? Klik dan dan hier! 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch