Menu Premium

Next gen versie van The Elder Scrolls Online komt 8 juni uit

JeffreyHage 01/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van The Elder Scrolls Online die ook in het bezit zijn van een PS5 of Xbox Series S/X kunnen de vlag zijn uithangen vandaag. Je kunt namelijk vanaf 8 juni met de next gen versie van The Elder Scrolls Online aan de gang. Heb je de MMO al gekocht voor de PS4 of Xbox One? Dan ontvang je de next gen versie helemaal gratis. Wat mag je allemaal verwachten van de opgepoetste versie van The Elder Scrolls Online?

Uiteraard betere graphics

Open deurtje dit: maar de graphics zijn echt een stuk beter geworden dankzij het next gen sausje. In de performance mode is het daardoor mogelijk om de game op 60 FPS te draaien, waar dat bij de vorige console generaties nog 30 FPS was. De draw distance is ook verdubbeld, zodat de horizon nog verder naar achter geschoven is en meer voorwerpen op het scherm en in de verte te zien zijn. Daarnaast zijn ook de laadtijden wat verder omlaag gegaan wat simpelweg een betere game-ervaring oplevert. Je kan in de next gen versie ook los met twee nieuwe characters, een nieuw compagnion systeem en er is een nieuwe regio van het Blackwood verhaal (wat ook in juni uitkomt) te verkennen. Benieuwd naar nog meer gameplay van Blackwood? Je vindt de video hieronder!

Voorlopig geen Xbox exclusive

The Elder Scrolls Online Enhanced komt later alsnog uit op de PS5 en blijft niet exclusief voor de Xbox. Of dit voor de andere Bethesda titels blijft gelden is voorlopig nog onzeker, maar deze titel komt in ieder geval naar beide consoles. En dat is goed nieuws want The Elder Scrolls blijft een zeer populaire franchise. Voor als je het hebt gemist: Daan ging vorige week nog helemaal los met de maker van Skyblivion, wat uiteindelijk uitliep op dik een uur lang nerden over The Elder Scrolls-franchise.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch