Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online: Elsweyr Review – “Deze game wordt elk jaar beter”

28/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elsweyr is de nieuwste expansion voor Elder Scrolls Online en hij is inmiddels al eventjes uit maar wij hebben hem nog niet kunnen bespreken! Bij deze gaat dat wel gebeuren en met niemand minder dan met Jelle en Daan.

Moet je terugkeren naar Elder Scrolls Online voor Elsweyr?

Jelle heeft genoten van de lore en dat komt mede dankzij de draken die aan het landen zijn in Elsweyr. Wat betekent the season of the dragon voor deze expansion? Daan vond de hoofdverhaal van Elsweyr een beetje tegenvallen… Hoe dit komt? Dat zie je in deze video! De draken willen de wereld helemaal overnemen en dit neemt je weer even terug naar Skyrim behalve dat je niet in de sneeuw staat. De draken zijn moeilijk om tegen te vechten en je hebt een aantal mensen nodig om ze te kunnen verslaan. De draken landen op drie vaste spots en Daan werd de eerste keer flink verslagen.

Van een gare kale MMO tot een volwaardig Elder Scrolls game

Daan en Jelle geven je uiteraard een advies, moet je Elder Scrolls Elsweyr gaan spelen? Jelle heeft in het begin van Elder Scrolls Online zich niet veel vermaakt met de game, maar met de jaren wordt de game steeds beter. Elder Scrolls Online was eerst een kale gare MMO en is steeds meer een Elder Scrolls game geworden. Is Elsweyr daar een mooie toevoeging bij? Je hoort het in deze video.

Ben jij al rond aan het wandelen en aan het vechten in Elder Scrolls Online: Elsweyr? En wat vindt je tot nu toe van de game? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook direct al je brandende vragen!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch