Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Skyblivion: Nederlander Koen Rebel heeft Oblivion nagemaakt in Skyrim

26/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koen Rebel is net als Daan een groot fan The Elder Scrolls IV: Oblivion. De Nederlander uit zijn liefde echter net op een iets andere manier. Hij is als modder met wat vrienden namelijk al jaren bezig met een ‘remake’ van Oblivion in de wereld van Skyrim. En dat werk toont hij op een populair YouTube kanaal. Nu The Elder Scrolls online steeds dichterbij Oblivion komt, leek het Daan een goed idee om Rebel eens te interviewen. Want waarom? Waarom stopt iemand zo veel tijd in een project waar hij niks mee verdiend? Wat fascineert hem zo aan Oblivion. Ze namen beide plaats achter de desk en wat volgde was een uur pure Elder Scrolls porno…

The Elder Scrolls

‘Het paradepaardje van Bethesda’ – zo mogen we The Elder Scrolls franchise toch wel omschrijven. Koen Rebel is net als Daan helemaal verslingerd aan de serie (die je sinds kort ook via de Game Pass kan spelen) en besloot iets radicaals te doen. Hij ging de complete wereld van Oblivion nabouwen in de grote broer Skyrim. Immers, die game ziet er beter uit. Een immense klus die meer dan het vermelden waard is en waarvan inmiddels als een eigen trailer is verschenen, die je hieronder kunt bekijken. Als je ook maar enigszins een fan bent van The Elder Scrolls, dan wil je dit interview niet missen. Daan en Koen gaan echt los tijdens dit interview. Een uur lang puur genieten!

Skyblivion is jaren en jaren van zwoegen

Het maken van deze mod is uiteraard niet in één dag en nacht gebeurd. Het heeft een aantal jaren van flink hard werken gekost om alles tot in de details na te maken. En men is er nog lang niet. De vraag die dan onmiddellijk opkomt, is: waarom maak je voor niks een game in een game? Het antwoord daarop gaan we hier nog niet verklappen, maar het is uiteraard de vraag waarmee Daan het gesprek met Koen begon. Wil je meer informatie over de game? Op de officiële website van de game (ja, er is een website!) is nog veel meer informatie over deze mod te vinden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch