Menu Premium

Kojima komt morgen met een trailer van Death Stranding

Froukje Planken 28/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kojima komt morgen met een trailer van Death Stranding. Na verschillende teasers van Hideo Kojima, heeft Kojima Productions aangekondigd dat er morgen een nieuwe trailer van de game getoond wordt.

Death Stranding Teasers

De marketing van Death Stranding blijft vaag en cryptisch. Vlak na de eerste teaser van gisteren (en terwijl het internet op zoek ging naar verborgen hints), kwam Kojima Productions met deze aankondiging die sterk lijkt te verwijzen naar een nieuwe trailer op 29 mei:

Snel daarna volgde er een tweede teaser:

De teaser is bijna hetzelfde als de eerste, maar nu met twee handen en de beschrijving: ‘Help us reconnect.’ Misschien is dit een hint dat de aankomende trailer de online functies gaat onthullen. Eerder verklapte Kojima al dat een van de grote thema’s van de game ‘de connectie tussen spelers’ zal zijn.

Morgen weten we meer

Death Stranding is Kojima’s eerste game sinds hij vertrok bij Konami. Er is nog weinig bekend over de game en dat lijkt opzettelijk. Kojima slingert af en toe tweets of foto’s de wereld in met aanwijzingen of hints, waar fans dan mee los kunnen gaan. Death Stranding heeft nog geen releasedatum. We weten wel dat, hoewel hij ook op de Playstation 5 zou kunnen uitkomen, de game al is bevestigd als Playstation 4 exclusive.

Voor sommigen zijn de cryptische teasers van Kojima een doorn in het oog, voor anderen een reden om volop te speculeren. Zal Kojima nu eindelijk met iets concreters komen? We zullen het morgen zien! 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch