Menu Premium

Kojima deelt weer eens een nieuwe Death Stranding teaser

Dennis 27/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kojima had het een maand geleden al aangekondigd; we zouden rond deze tijd meer van Death Stranding gaan zien. De teaser is hier, nu is het wachten op de gehele trailer.

Death Stranding wel op de E3?

Sony is dit jaar erg duidelijk geweest; ze zullen niet op de E3 aanwezig zijn. Het lijkt er echter op dat Kojima, de man achter de PS4 exclusive Death Stranding, deze memo niet gekregen heeft. Hij heeft zojuist namelijk een teaser op Twitter geplaatst die wel heel sterk lijkt te hinten op een aankomende trailer. Dit keer hopelijk met meer dan tien seconde gameplay.

Waar en wanneer deze trailer precies in premiere zal gaan is nog onduidelijk. Geoff Keighley heeft de teaser echter geretweet. Keighley houdt tijdens de E3 ieder jaar een E3 Coliseum waar verschillende figuren uit de industrie een speech of panel houden. Kojima is daar een graag geziene gast, dus kunnen we de reveal daar verwachten? Of zal Sony toch een eigen event ergens rondom de E3 hebben, ook al hebben ze duidelijk gezegd dat dit niet het geval zou zijn?

Create the rope

In de teaser zien we de gebruikelijke vage en mysterieuze shit die we ondertussen wel van Death Stranding gewend zijn. Een silhouet van een hand waarin we beelden van Norman Reedus zien bewegen. Het lijkt alsof hij zijn pak aan het aantrekken is. Daarboven zweven de woorden “Create the rope”. Op de achtergrond zien we wat lijkt op water. Of misschien de zwarte olie-achtige substantie die vaker in de teasers voorkomt.

Het zal vast en zeker een heel diepe betekenis hebben, maar wij hebben geen flauw idee wat. We zijn eerlijk gezegd ook wel wat moe van de constante vage shit, dus hopelijk dat we dit keer gewoon een trailer krijgen met echte gameplay. Iets wat ons eindelijk duidelijk zal maken wat er in hemelsnaam in deze game aan de hand is.

Weet jij wel wat de betekenis van deze trailer is? Laat het ons dan alsjeblieft in de comments weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch