Menu Premium

Fortnite-team uit 3 miljoen dollar toernooi gegooid na foute tweet

JeffreyHage 16/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zou de beste man spijt hebben… Fortnite speler-Wrigley deed met zijn team mee aan de Fortnite Champion Series waar 3 miljoen dollar te winnen viel. Deed, want dankzij een domme tweet heeft hij zijn team laten diskwalificeren. Wrigley’s team raakte in opspraak na (zelf)moord tweets aan het adres van Epic CCO Donald Mustard. Het team (wat laatste stond) maakt hierdoor geen kans meer op het prijzengeld – wat ze zelf op de laatste plaats nog konden krijgen. 150.000 dollar namelijk. Beetje boel dom dus…

De tweet

“Like literally f**king k!ll your$elf @DonaldMustard,” schreef Wrigley op twitter. De tweet zelf is alweer verwijderd, dus het is niet mogelijk om hem terug te lezen. Wat wel opvallend is, is dat Wrigley’s gehele twitter account inmiddels uit de lucht is. Een medespeler van Wrigley heeft afstand genomen van Wrigley’s acties. “Ik wou dat we de kans hadden op een noodwissel, want wat Wrigley deed was compleet buiten onze controle en we hebben oneindig veel tijd in de game gestoken voor de kans op geld dat ons leven voor altijd zou veranderen…,” schreef Userz op twitter. De volledige tweet is hieronder nog terug te lezen.

Het voorval

Epic Games heeft tot op heden nog niet officieel gereageerd op de aantijgingen. Het is nog de vraag of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Het is niet de eerste keer dat er ophef ontstaan is rondom Fortnite. Zo is er natuurlijk het verhaal van de driejarige rechtzaak tegen een veertienjarige cheater. Of die keer dat Fortnite werd verwijderd uit de digitale stores van Apple en Google. Ben je nog op zoek naar meer verhalen rondom Fortnite? Neem dan hier een kijkje!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch