Menu Premium

Top 10 gamenieuws vrijdag 19 februari: Wandavision komt naar Fortnite?

Jan Johan Beldrok 19/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het belangrijkste gamenieuws van 19 februari op een rij. Met onder andere mogelijke komt Wandavision naar Fortnite, Bungie naar Amsterdam en content seizoen 2 Call of Duty: Black Ops Cold War bekend.

World of Warcraft: Burning Crusade Classic gelekt. Een dag voor Blizzcon regent het daar dus al behoorlijk.

PC-spelers van Hitman 3 kunnen eindelijk levels uit de vorige twee games importeren. Een technisch probleem zorgde er voor dat dar niet om heen te sneaken viel

Second Extinction, een tot de nok toe met dinosauriërs vol zittende shooter gaat ergens in de lente via Xbox Game Preview speelbaar zijn.

Bungie opent een nieuw kantoor in Amsterdam. Vooral voor marketing en pr. Als we Koos kwijt zijn, dan weten we waar hij straks is.

Bungie maakte ook bekend dat ze met een nieuwe IP bezig zijn, die naast Destiny 2 komt te staan.

Kun je straks met Wandavision karakters aan de slag in Fortnite?

Wandavison, de buitengewoon populaire TV-serie,schijnt volgens een gerucht naar Fortnite te komen. Zou gaan om aantal karakters.

Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 begint 25 februari. De content is vandaag bekend gemaakt en het is best veel.

De GDC 2021 (Game Developers Conference) zal dat jaar volledig offline plaatsvinden en opgesplitst worden in diverse events. Je had geen glazen bol nodig om dat te voorspellen.

Little Nightmares wordt voortaan niet meer gemaakt door developer Tarsier Studios. De studio is overgenomen door de Embracer groep en dat is een concurrent van Little Nightmare licentiehouder Bandai Namco.

LG gaat Apple helpen met het produceren van een opvouwbare iPhone. Dat is best handig, want de telefoons worden zo groot dat ze niet eens meer in je broekzak passen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch