Menu Premium

Call of Duty: Warzone bereikt magische grens van 100 miljoen spelers

JeffreyHage 21/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heugelijk nieuws voor Activision Blizzard. Warzone heeft inmiddels meer dan 100 miljoen actieve spelers die Verdansk onveilig maken. Dit nieuws is in een tweet duidelijk gemaakt aan de rest van de wereld. De cijfers zijn op zijn minst imposant te noemen. Helemaal als je je bedenkt dat de game op het moment van schrijven 13 maanden uit is. Het derde seizoen van Warzone begint morgen, waarna de game vast meer spelers aan gaat trekken. Maar wat is nu de volgende stap voor Call of Duty?

Stijgende lijn

Call of Duty heeft de stijgende lijn zonder meer te pakken. Met de release van de game is de game 6 miljoen keer over de toonbank gegaan. Na een maand was dit getal al opgelopen tot 50 miljoen stuks. Inmiddels is het aantal spelers opgelopen tot 100 miljoen spelers en dat aantal gaat alleen nog maar hoger worden. De concurrent van Warzone (Apex Legends) maakte eerder deze maand ook bekend de grens van 100 miljoen spelers te hebben bereikt. Deze game is echter wel een jaar eerder uitgekomen, namelijk in februari 2019 (ten opzichte van maart 2020 voor Warzone). In de tweet hieronder maakt Activision het heugelijke nieuws wereldkundig.

Goed nieuws voor Warzone

De afgelopen weken is er veel nieuws omtrent Warzone verschenen. En we moeten eerlijk zijn: het was lang niet altijd positief nieuws. Nieuws bijvoorbeeld over een next-level hacker, of een glitch die je onder de map plaatst. Met dit nieuws is er ook wat positiefs te melden over Warzone, wat een fijne bijkomstigheid is. Of Warzone nu ook voorbij kan streven aan GTA Online blijft vooralsnog onzeker. Maar met 100 miljoen spelers heeft Call of Duty in ieder geval een goede, stabiele player base. Op naar de 150 miljoen dus.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch