Menu Premium

Assassin’s Creed schrijver wil naar Brazilië met volgende deel

JeffreyHage 14/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alain Marcieca kun je kennen als de hoofdschrijver van Assassin’s Creed laatste telg: Valhalla. De schrijver houdt ervan om te experimenteren met de serie. Alleen al vanwege die reden wil Marcieca graag dat de volgende Assassin’s Creed zich in Brazilië af gaat spelen. Wat de Assassin’s Creed games vaak zo goed maakt is de historische verwijzingen die de games hebben. Maar wat voor soort historische setting kun je maken rondom Brazilië?

Wereldreizen met de Assassin’s

De tijden dat Assassin’s Creed zich in Italië afspeelde lijken erg lang geleden. Inmiddels heeft de game behoorlijk wat exotische plaatsen bezocht, waaronder Egypte, de Caribbean en Griekenland. Alain Marcieca denkt voor de volgende game dus aan Brazilië en dat heeft – volgens hem – een goede reden. “Zelf denk ik dat er veel cultuur te vinden is in Zuid-Amerika, waar we nog weinig mee hebben gedaan. Van de Inca’s tot aan de Spaanse veroveraars: het is een fascinerende tijd. Black Flag had wel enkele raakvlakken daarmee, maar ik heb specifiek interesse in Brazilië.” Het wereldreizen met de Assassin’s zit er voorlopig in ieder geval nog niet op, wat altijd goed nieuws is!

Verder nog vrijwel geen nieuws

Dit is tot op heden het enige wat we weten van de nieuwe Assassin’s Creed (Brazilië). Over Valhalla weten we in ieder geval wel dat de nieuwe DLC er over twee weken aan gaat komen. Wat betreft het nieuwe deel blijft het voorlopig nog even speculeren, maar aangezien de hoofdschrijver zelf al zoveel verschillende plaatsen heeft aangedaan, is er alsnog geen pijl op te trekken. Dat de franchise wel nog steeds veel populariteit geniet, is een feit. Zo werd er in deze Brievenmaandag nog over de franchise gesproken. En heeft onze Assassin’s Creed kenner David Valhalla ook helemaal binnenste buiten voor je gekeerd. Benieuwd naar wat hij van die laatste AC vond? Check dan hier de video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch