Menu Premium

Assassin’s Creed Valhalla gecheckt door dé Assassin’s kenner van Gamekings

19/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één fan is van Assassin’s Creed bij Gamekings, dan is het onze goeie vriend David wel. En om hem niet te betrekken bij een item over Assassin’s Creed Valhalla, zou een gemiste kans zijn. Dus ‘video-belde’ JJ David op en vroeg of hij even met hem mocht kleppen over de huidige staat van Assassin’s Creed Valhalla. Is de absolute kenner van de Assassin’s Creed franchise (alle 12 grote games 100% uitgespeeld) tevreden met de nieuwste game? Je komt er hier achter.

Hoe is de game anderhalf maand later?

Bij onze review van Valhalla waren we niet juichend positief, maar ook niet echt negatief over de game. Het was een beetje een middle of the road Assassin’s Creed game. Lekker, maar het kon beter. Ondertussen zijn we een maand verder, en zijn er meerdere updates uitgebracht. Is de game inmiddels nu waar hij zou moeten zijn? Of is het spel nog steeds even glitchy als dat hij was toen hij uitkwam? David heeft na 125 uur spelen zijn mening klaar staan en geeft een duidelijk oordeel. iets duidelijker dan zijn internetconnectie, die behoorlijk haperde. Waarvoor excuses. Zijn woorden waren echter loud & clear.

De Assassin’s Creed veteraan

We weten ondertussen allemaal dat David een behoorlijk enthousiaste speler is van Assassin’s Creed. Het is een van zijn favoriete game franchises. Sterker nog, het is zijn favoriete game franchise. Vind David, als Assassin’s Creed veteraan, Valhalla goed genoeg? Vind hij dat de game de Assassin’s Creed naam met eer draagt? Sterker nog, voelt de nieuwe deel nog wel aan als de gameserie waar hij ooit zo verliefd op is geraakt? En hoe zit het met JJ? Vind hij nu hij doorgespeeld heeft en de game beter is geworden door de patches zijn eerdere oordeel te hard? je gaat het allemaal zien en horen in deze discussie over Assassin’s Creed Valhalla.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch