Menu Premium

29 april brengt Assassin’s Creed Valhalla DLC Wrath of the Druids

JeffreyHage 19/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Assassin’s Creed Valhalla DLC Wrath of the Druids komt op 29 april uit. Dat heeft Ubisoft deze week online bekend gemaakt. Je gaat in Wrath of the Druids los in Ierland. Daar kun je in alle hartenrust jagen op maffe Druids met nog gekkere pakken. Wrath of the Druids is de eerste DLC voor Assassin’s Creed Valhalla. De tweede DLC krijgt de naam ‘Siege of Paris’. Ra ra, waar je dan naar toe gaat…

Blaas het stof van je animus!

Inmiddels is de laatste telg van de Assassin’s Creed games al een tijdje uit. Eind 2020 vonden we het daarom tijd om de game helemaal binnenste te buiten te keren. De game werd in eerste instantie niet mega positief, maar ook niet echt negatief ontvangen. Beetje middle of the road. En na heel wat (fijne) updates doet de game het absoluut niet slecht. Ubisoft wil echter niet ook dat je stil blijft zitten en heeft daarom de Wrath of the Druids DLC aangekondigd. Je gaat jezelf in deze DLC onderdompelen in de oude Keltische mythen en volksgeest en op zoek (lees: op jacht) naar een Druide cult.

Nieuw event: een avond online stappen op Ostara festival

Naast de aankondiging van deze DLC is er ook een nieuw event bekendgemaakt. Het Ostara festival (in game event)  vindt op 8 april plaats in een speciaal gedeelte van Ravensthorpe. En net zoals in het echte leven draait dit event om Pasen. Er komen een aantal minigames voorbij te heten: drank, boogschieten en vechten. Bij gebrek aan beter in real life kun je dus ook gewoon een avond stappen op je gaming console of PC. Voor dit event moet je echter wel een bepaalde kant van de map hebben bereikt. Zo moet je Engeland hebben verkend en minstens één van de verhaallijnen hebben voltooid. Klinkt als een makkie toch? Of niet? Ben je benieuwd naar de game geworden, of wil je horen wat onze presentatoren over de game te melden hebben? Neem dan hier even een kijkje!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch